facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Τετάρτη 8 Ιουλίου 2015

Στρατούλης: Δεν θα υπογράψουμε καταδικαστική συμφωνία για το λαό και τη χώρα

Την αποφασιστικότητα της κυβέρνησης να προχωρήσει στη διαπραγμάτευση και το κλείσιμο της συμφωνίας με γνώμονα τη λαϊκή βούληση και την απόφασή του στο δημοψήφισμα της περασμένης Κυριακής, υπογράμμισε ο αναπληρωτής υπουργός Κοινωνικών Ασφαλίσεων, Δ. Στρατούλης,

Σύμφωνα με τον κ. Στρατούλη, η θέση της κυβέρνησης για τη συμφωνία κινείται σε τρεις άξονες: Να μην περιλαμβάνει υφεσιακά μέτρα, όπως μειώσεις σε μισθούς και συντάξεις, να περιλαμβάνει μέτρα που θα δίνουν τη δυνατότητα στη χώρα να κινηθεί σε αναπτυξιακή τροχιά και να περιλαμβάνει σαφή δέσμευση για απομείωση του ελληνικού χρέους.

Ο αναπληρωτής υπουργός Κοινωνικών Ασφαλίσεων μιλώντας στον ΑΝΤ1, τόνισε ότι «το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω» και η κυβέρνηση δεν πρόκειται να υπογράψει μία συμφωνία που θα είναι καταδικαστική για τον λαό και τη χώρα. Μάλιστα, δεν δίστασε να υποστηρίξει ότι σε περίπτωση που οι εταίροι συνεχίσουν την εκβιαστική τακτική τους υπάρχουν και εναλλακτικές δυνατότητες για τη χώρα μας.

Επίσης, ο κ. Στρατούλης διευκρίνισε πως δεν υπάρχει νομικό πλαίσιο που να επιτρέπει στους εταίρους μας να μας διώξουν, είτε από την ΕΕ, είτε από το ευρώ και επέμεινε ότι δεν πρόκειται να υποχωρήσουμε σε μείζονα ζητήματα γιατί αν ήταν στις προθέσεις της κυβέρνησης δεν θα περίμενε πέντε μήνες για να υποχωρήσει.

ethnos

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news