facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Πέμπτη 2 Ιουλίου 2015

Γεννηματά: Ο πρωθυπουργός βρίσκεται εκτός τόπου και χρόνου

«Εκτός τόπου και χρόνου βρίσκεται ο πρωθυπουργός», ήταν το σχόλιο της Φώφης Γεννηματά μετά το διάγγελμα του Αλέξη Τσίπρα, στο οποίο ξεκαθάρισε ότι το δημοψήφισμα θα γίνει κανονικά και κάλεσε τον ελληνικό λαό να ψηφίσει «όχι».

Η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ κατηγόρησε τον πρωθυπουργό ότι«σαφέστατα οδηγεί την Ελλάδα έξω από την Ευρώπη, έξω από την ζώνη του ευρώ, με όρους χρεοκοπίας, φτωχοποίησης και καταστροφής».

Χαρακτήρισε επίσης το δημοψήφισμα «παραπλανητικό, ακραία διχαστικό, γεμάτο εμμονές, ψέματα και πλαστά διλήμματα».

«Δεν μπορεί να δώσει καμία εγγύηση για μισθούς, συντάξεις, καταθέσεις, όταν οι Τράπεζες κλείνουν, οι συντάξεις δεν καταβάλλονται, η οικονομία βουλιάζει και η ανεργία φουντώνει. Η δήθεν περήφανη, αλλά αλλοπρόσαλλη και επικίνδυνη διαπραγμάτευση των κ.κ. Τσίπρα, Βαρουφάκη, Καμμένου και όλων των Υπουργών, έφερε τη χώρα σε μια αληθινή τραγωδία» ανέφερε στη δήλωση της η Φώφη Γεννηματά.

«Ο κ. Τσίπρας αρνείται δήθεν το μνημόνιο, την ίδια ώρα που ζητά να υπογράψει νέο με επαχθέστερους όρους για όλους τους Έλληνες και τις Ελληνίδες, για όλες τις γενιές και κυρίως τους νέους ανθρώπους. Έχει καταστήσει την Ελλάδα αδύναμη, απομονωμένη και ευάλωτη», σημείωσε επίσης.

Κλείνοντας δήλωσε ότι «ο κ. Τσίπρας και η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ στιγματίζονται ιστορικά ως ο πρωθυπουργός και η κυβέρνηση της χρεοκοπίας».

tvxs

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news