facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Σάββατο 11 Ιουλίου 2015

Bild: Ο Σόιμπλε τάσσεται εναντίον νέων πακέτων βοήθειας δισεκ.;

«Ανεπαρκείς για περαιτέρω διαπραγματεύσεις» φέρεται να βρίσκει τις ελληνικές προτάσεις ο γερμανός υπουργός Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε σύμφωνα με δημοσίευμα της Bild. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, Σόιμπλε και Άνγκελα Μέρκελ έχουν διάσταση απόψεων για το ελληνικό ζήτημα.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, με τίτλο «ο Σόιμπλε τάσσεται εναντίον νέων πακέτων βοήθειας δισεκ.;» η καγκελάριος λαμβάνει υπόψιν της εταίρους όπως η Γαλλία για νέες διαπραγματεύσεις με την Αθήνα, ωστόσο αξιωματούχος του γερμανικού ΥΠΟΙΚ «με επιρροή» (ο οποίος δεν κατονομάζεται) δηλώνει σύμφωνα με την εφημερίδα ότι «αυτό το χαρτί (σ.σ η ελληνική πρόταση) είναι ένα αστείο».

Από την πλευρά του, ο υπουργός Οικονομικών της Βαυαρίας Μάρκους Σόντερ, υποστηρικτής του Σόιμπλε, δηλώνει: «το κρίσιμο ερώτημα είναι: Αυτό το πρόγραμμα θα βοηθήσει την Ελλάδα να σταθεί πάλι στα πόδια της; Τρέφω σοβαρές αμφιβολίες γι’ αυτό».

«Το αποτέλεσμα της σημερινής συνάντησης του Eurogroup για την Ελλάδα είναι εντελώς ανοιχτό», τόνισε στο μεταξύ ο εκπρόσωπος του γερμανικού υπουργείου Οικονομικών.

«Είναι μία πολύ σοβαρή πρόταση αυτή που υπέβαλε ο κ. Τσακαλώτος», δήλωσε πάντως ο αντιπρόεδρος της ΚΟ των Γερμανών Σοσιαλδημοκρατών (SPD).

skai

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news