facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Παρασκευή 26 Ιουνίου 2015

Mητρόπουλος: «Και η ρήξη και η συμφωνία είναι στο τραπέζι»

«Και η ρήξη και η συμφωνία είναι στο τραπέζι», δήλωσε ο αντιπρόεδρος της Βουλής, Αλέξης Μητρόπουλος, στον Αnt1 και εκτίμησε ότι μια συμφωνία με επαχθείς όρους είναι πολύ δύσκολο να περάσει από τη Βουλή.

Ο Αλέξης Μητρόπουλος ανέφερε ότι «θα είναι η μεγάλη ευκαιρία το ελληνικό κοινοβούλιο στη μεγίστη πλειοψηφία του να στείλει μήνυμα στους δανειστές εθνικής υπερηφάνειας και αξιοπρέπειας» ενώ κάλεσε τον ελληνικό λαό «να μην ερμηνεύσει ως ηττοπάθεια την επίθεση που κάνουν οι δανειστές σε έναν Πρωθυπουργό που μάχεται».

Ο Αλέξης Μητρόπουλος έκανε λόγο για «αναξιοπρεπή συμπεριφορά των δανειστών που λειτουργεί ως καρτέλ εκβιαστών» και καλούμενος να απαντήσει στο τι θα κάνει ο Αλέξης Τσίπρας ερχόμενος αντιμέτωπος με το κείμενο των «θεσμών», είπε ότι «η σφοδρότητα του κειμένου έχει και τα δύο ενδεχόμενα: και τη ρήξη και τη συμφωνία».

Όσον αφορά στο ενδεχόμενο εκλογών, στην περίπτωση αδιεξόδου που θα οδηγήσει στη ρήξη με τους δανειστές, δήλωσε ότι «δεν ξέρει αν είναι στις προθέσεις Τσίπρα» και υπογράμμισε ότι «παρά το ότι είναι μια δυνατότητα, παραμένει περίπλοκη» αφού θα πρέπει να παραιτηθεί η κυβέρνηση και να λάβουν διερευνητική εντολή οι .κκ. Σαμαράς και Μιχαλολιάκος.

Τέλος σχολιάζοντας το θέμα που έχει προκύψει για την αδυναμία πληρωμής μισθών και συντάξεων, το θεωρεί «λήξαν» και επικαλούμενος και τις δηλώσεις του αρμόδιου αναπληρωτή Υπουργού Κοινωνικών Ασφαλίσεων, Δημήτρη Στρατούλη, τόνισε ότι «δεν υπάρχει περίπτωση να μην πληρωθούν».

protothema

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news