facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Τρίτη 23 Ιουνίου 2015

Λαπαβίτσας: Πώς θα πάμε στις εκλογικές μας περιφέρειες με αυτή τη συμφωνία;

Συνεχίζονται οι αντιδράσεις στους κόλπους του ΣΥΡΙΖΑ αναφορικά με την κατάθεση των ελληνικών προτάσεων στους θεσμούς. Μετά τους Αλ. Μητρόπουλο και Γ. Μιχελογιαννάκη και ο βουλευτής Ημαθίας του κυβερνώντος κόμματος Κώστας Λαπαβίτσας, με συνέντευξή του στη γερμανική Die Zeit, τόνισε πως δεν μπορεί να αποκλειστεί πλέον ένα ρήγμα ανάμεσα στην κυβέρνηση και τους δανειστές.

«Αυτό το ενδεχόμενο δεν αποτελεί έκπληξη για μένα. Αλλά αυτό δεν θα οφείλεται στο ότι η ελληνική πλευρά δεν θέλει να συμβιβαστεί. Οι δανειστές απαιτούν την πλήρη παράδοση», υπογράμμισε ο Κ. Λαπαβίτσας.

«Αν οι μεταρρυθμίσεις αποτελούνται κυρίως από μέτρα λιτότητας που επηρεάζουν αρνητικά τις καθημερινές ζωές των πολιτών, τότε θα υπάρχουν σημαντικά πολιτικά προβλήματα», σημείωσε ο ίδιος και πρόσθεσε: «Πώς θα επιστρέψουν στις εκλογικές τους περιφέρειες οι βουλευτές, για να εξηγήσουν τη συμφωνία στους ψηφοφόρους;».

Σε ερώτηση της γερμανικής εφημερίδας σχετικά με το ποιες θα πρέπει να είναι οι «κόκκινες» γραμμές της κυβέρνησης, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ απάντησε: «Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι δεν πρέπει να υπάρξουν μέτρα λιτότητας».
Τέλος, ο Κ. Λαπαβίτσας τάχθηκε για ακόμη μία φορά υπέρ της εξόδου της Ελλάδας από το ευρώ «είτε για πέντε χρόνια είτε με αμοιβαία συμφωνία ώστε η ελληνική οικονομία να ανασάνει».

tvxs

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news