facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Σάββατο 27 Ιουνίου 2015

Πατούλης: «Η κυβέρνηση δεν έχει εντολή για έξοδο από το ευρώ»

«Η κυβέρνηση έχει νωπή και σαφή λαϊκή εντολή να καταργήσει το μνημόνιο χωρίς να βγάλει τη χώρα έξω από το ευρώ και την Ευρωπαϊκή Ένωση. Γι’ αυτό, οι μέρες αυτές απαιτούν πολιτική τόλμη και ευθύνη και όχι δειλία και μετάθεση των νομοθετικών ευθυνών στον λαό» τονίζει σε δήλωσή του ο πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας Γιώργος Πατούλης.

«Σήμερα, όσοι παίζουν με τον ευρωπαϊκό προσανατολισμό της χώρας θα πρέπει να αναλογιστούν τις προσωπικές ιστορικές τους ευθύνες και να λάβουν τις κατευθυντήριες αποφάσεις που αντιστοιχούν στον ρόλο τους. Έχουν όχι μόνο την εντολή αλλά και τη γνώση και εμπειρία από τις πολύμηνες διαπραγματεύσεις για να προχωρήσουν» προσθέτει.

«Η Τοπική Αυτοδιοίκηση που είναι ο εγγύτερος στον πολίτη θεσμός δεν θα επιτρέψει, για άλλη μία φορά, η νομοθετική και εκτελεστική ανεπάρκεια των κυβερνώντων να διακινδυνεύσει την παραμονή της Ελλάδας στο ευρώ και στην Ευρώπη, και τις επόμενες ημέρες θα αναληφθούν συγκεκριμένες πρωτοβουλίες στην κατεύθυνση της παραμονής της χώρας μας στην Ευρώπη και της κατοχύρωσης του μέλλοντος του ελληνικού λαού» καταλήγει στη δήλωσή του ο κ. Πατούλης.

zougla

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news