facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Δευτέρα 15 Ιουνίου 2015

Μητρόπουλος: Απόλυτη ρήξη με τους δανειστές

Για σκηνικό απόλυτης ρήξης και απόλυτου αδιεξόδου έκανε λόγο ο αντιπρόεδρος της Βουλής, Αλέξης Μητρόπουλος, μιλώντας στην εκπομπή "Κοινωνία Ώρα MEGA".

"Το ΔΝΤ δεν μπορεί να δεχθεί το Βατερλό της θεραπείας - σοκ, που έχουν επιβάλλει εδώ και νομίζω ότι προσχηματικά προσπαθούν να προβάλουν κάποιες απόψεις τους", είπε χαρακτηριστικά.

Σύμφωνα με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ υπεύθυνοι για την κατάρρευση των διαπραγματεύσεων είναι οι δανειστές τους οποίους κατηγόρησε ότι «τορπιλίζουν τη συμφωνία».

«Με την έπαρση ότι σε έχουν δανείσει δύο ΑΕΠ, σε θέλουν υποταγμένο αλλά ο Τσίπρας δεν θα τους το δώσει αυτό» συμπλήρωσε ο αντιπρόεδρος της Βουλής μιλώντας στο MEGA και έκανε λόγο για «νοοτροπία άγριας δύσης σε ένα κράτος που δανείστηκε».

Ο κ. Μητρόπουλος, πάντως, ο οποίος ζήτησε τη σύγκληση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας προκειμένου να υπάρξει ενημέρωση για τις εξελίξεις, επανέλαβε ότι «κάναμε λάθη στις διαπραγματεύσεις και σε υπογραφές και σε κείμενα».

Ο αντιπρόεδρος της Βουλής είπε πως συμφωνεί με την πρόταση για σύγκληση του συμβουλίου πολιτικών αρχηγών και τόνισε πως δεν πρέπει να αποκλείσει η κυβέρνηση την προσφυγή στις κάλπες είτε για βουλευτικές εκλογές είτε για δημοψήφισμα.

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news