facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Κυριακή 14 Ιουνίου 2015

Επιστρέφει εσπευσμένα στην Αθήνα ο Σαμαράς

Διέκοψε την περιοδεία του στην Βόρεια Ελλάδα ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Αντώνης Σαμαράς μετά τις τελευταίες εξελίξεις στις Βρυξέλλες, όπως έγινε γνωστό το βράδυ της Κυριακής.

Ο κ.Σαμαράς βρέθηκε σήμερα στην Καστοριά, όπου και μίλησε στην προσυνδιάσκεψη του κόμματος, ενώ αύριο ήταν προγραμματισμένο να επισκεφθεί την Φλώρινα.

Ωστόσο, μετά τη διακοπή των διαπραγματεύσεων στις Βρυξέλλες αποφάσισε να επιστρέψει στην πρωτεύουσα, όπως έγινε γνωστό αργά το βράδυ της Κυριακής.

«Ελπίζω να υπάρχουν θετικά νέα και τα πράγματα να πάνε καλά», είπε ο κ. Σαμαράς, απευθυνόμενος στους συμμετέχοντες στην προσυνεδριακή συνδιάσκεψη Δυτικής Μακεδονίας της Ν.Δ. στην Καστοριά και συνέχισε:
«Πιστεύω ότι και την τελευταία στιγμή λύση μπορεί και πρέπει να υπάρξει. Από την άλλη πλευρά, για λόγους καθήκοντος, που ο καθένας από εσάς αντιλαμβάνεται, θεωρώ ότι είναι χρήσιμο αυτές τις στιγμές να βρίσκομαι στην Αθήνα. Γι' αυτό τον λόγο θα μου επιτρέψετε-πιστεύω ότι είναι σωστό αυτό που κάνω-χωρίς να θέλω να δημιουργήσω κάποιο πρόβλημα, θα πρέπει να πάω».

Ετσι, μεταβαίνει άμεσα στην Θεσσαλονίκη προκειμένου να «πετάξει» για την Αθήνα με τις τελευταίες πτήσεις της ημέρας.

Οπως μετέδωσε η κρατική τηλεόραση ο κ.Σαμαράς εμφανίστηκε ψύχραιμος και σε συζητήσεις που είχε με συνεργάτες του εκτίμησε ότι έστω και την τελευταία στιγμή λύση μπορεί και πρέπει να υπάρξει.

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news