facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Τρίτη 2 Ιουνίου 2015

Σκουρλέτης: Εκλογές εάν δεν επιτευχθεί έντιμος συμβιβασμός

Στο ενδεχόμενο προσφυγής στη λαϊκή ετυμηγορία, αν η συμφωνία με τους πιστωτές δεν αποτελέσει «έντιμο και προωθητικό συμβιβασμό» αναφέρθηκε ο υπουργός Εργασίας, Πάνος Σκουρλέτης.

«Όταν εκλέγεσαι δεν παίρνεις λευκή επιταγή... Αν επιτευχθεί συμφωνία που δεν συνιστά έντιμο και προωθητικό συμβιβασμό, θα πρέπει να ερωτηθεί ο λαός πριν την υπογράψουμε» υπογράμμισε ο Πάνος Σκουρλέτης, μιλώντας το πρωί στον Σκάι.

«Πλέον έχουμε περάσει στη χορεία των πολιτικών αποφάσεων, τη λύση θα τη δώσει η πολιτική ηγεσία της Ευρώπης. Η ελληνική κυβέρνηση έχει δώσει το μάξιμουμ των υποχωρήσεων, δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια υποχωρήσεων. Οι άλλες πλευρές συμπεριφέρονται σαν κυβερνήτες (...) η ελληνική κυβέρνηση δεν έχει άλλα περιθώρια από τον ελληνικό λαό να αυτοκαταργηθεί» υποστήριξε.
Για το νομοσχέδιο για τα εργασιακά, ανέφερε: «Εξαντλούμε τα περιθώρια να είναι μέρος της συμφωνίας το νομοσχέδιο, αλλά πρέπει να ψηφιστεί ούτως ή άλλως, είτε είναι είτε δεν είναι μέρος της συμφωνίας».
Αναφερόμενος στα περί κομματικής πειθαρχίας, σημείωσε: «Πριν φτάσουμε για κομματικές πειθαρχίες θα πρέπει να δούμε τη συμφωνία, δεν χωρούν ντιρεκτίβες σε αυτό, δεν βοηθάει η χρήση κομματικής πειθαρχίας».
Τέλος, για την κ. Παναρίτη τόνισε ότι δεν ήταν η καλύτερη επιλογή για εκπρόσωπος της Ελλάδας στο ΔΝΤ, καθώς «λόγω της διαδρομής της είχε συνδεθεί με άλλες απόψεις».

ethnos

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news