facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Τρίτη 30 Ιουνίου 2015

Δυναμική Συγκέντρωση για το #ΝΑΙ στην Ευρώπη

Δυναμικό, ηχηρό και πολυπληθές συλλαλητήριο στο Σύνταγμα υπέρ του «ναι» στο δημοψήφισμα. Υπέρ του «ναι» στην Ευρώπη από πολίτες που υποστηρίζουν την ευρωπαϊκή προοπτική της χώρας. 

Ο δήμαρχος Αθηναίων κάλεσε όσους αντιμετώπισαν σοβαρά οικονομικά προβλήματα κατά τη διάρκεια της κρίσης να μην υποκύψουν στο «όχι»

«Αυτό το δημοψήφισμα έτσι όπως διεξάγεται είναι ντροπή, το ξέρουν πως αυτό που διακυβεύεται είναι η παραμονή της χώρας στην ευρωζώνη» υπογράμμισε ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης σε μια πολύ έντονη και συγκινησιακά φορτισμένη ομιλία στην κατάμεστη πλατεία Συντάγματος.

«Καλούμε όλες τις πλευρές να επιστρέψουν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων... Αυτό που διακυβεύεται είναι η παραμονή της χώρας στην ευρωζώνη θα κρατήσουμε τη χώρα στον πυρήνα της Ευρώπης, αλλά προπάντων θα κρατήσουμε τη χώρα ενωμένη δεν θα πέσουμε στην παγίδα του διχασμού» δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Καμίνης. 



Ο δήμαρχος Αθηναίων κάλεσε όσους αντιμετώπισαν σοβαρά οικονομικά προβλήματα κατά τη διάρκεια της κρίσης να μην υποκύψουν στο «όχι», δηλώνοντας χαρακτηριστικά «από το κακό υπάρχει πάντα το χειρότερο».

Κάλεσμα στους Έλληνες να μην διχαστούν απηύθυνε από την πλευρά του ο δήμαρχος Αθηναίων Γιάννης Μπουτάρης. 



Δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα από το διχασμό είπε ο Γιάννης Μπουτάρης, ο οποίος επίσης προειδοποίησε πως «μετά το κακό υπάρχει και το χειρότερο.» 

Λόγω της πολύ μεγάλης προσέλευσης του κόσμου οι υπεύθυνοι του μετρό ζητούν από τον κόσμο που θέλει να κατέβει το Σύνταγμα να πηγαίνει στους Σταθμούς Ευαγγελισμό, Πανεπιστήμιο ή Ακρόπολη. 



skai

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news