facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Δευτέρα 8 Ιουνίου 2015

Πανούσης κατά Ζωής: Δεν μπορεί να υποτιμάται και να θεωρείται παρείσακτη η αστυνομία

Σάλο έχει προκαλέσει η αποκάλυψη πως η Ζωή Κωνσταντοπούλου έχει δώσει εντολή να μην επιτρέπεται η είσοδος αστυνομικών στη Βουλή ακόμα και για χρήση της τουαλέτας.

Η εντολή αυτή προκάλεσε την έντονη αντίδραση όχι μόνο των συνδικαλιστικών ενώσεων των αστυνομικών, οι οποίοι έκαναν λόγο για «ρατσιστική και τυραννική συμπεριφορά», αλλά και του αναπληρωτή υπουργού Προστασίας του Πολίτη, κ. Γιάννη Πανούση.

«Πιστεύω ότι στις δημοκρατίες ο θεσμός της Βουλής πρέπει να σέβεται τον άλλο θεσμό, την Αστυνομία», δήλωσε ο κ. Πανούσης από το Βόλο, χαρακτηρίζοντας λανθασμένη την απόφαση της Προέδρου της Βουλής, αποδίδοντας την ίσως σε παρεξήγηση.

«Δεν μπορεί να υποτιμάται -και άλλη φορά έχει συμβεί – η αστυνομία και να θεωρείται παρείσακτη στο προαύλιο της Βουλής, ενώ δεν είναι παρείσακτοι άλλοι που δεν εκπροσωπούν το Νόμο και την τάξη», προσέθεσε.

Οπως μετέδωσε η ηλεκτρονική έκδοση της «Θεσσαλίας», ο αναπληρωτής υπουργός τόνισε πως η κόντρα της Προέδρου της Βουλής με την αστυνομία βρίσκεται πλέον στα «χέρια» του πρωθυπουργού.

iefimerida

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news