facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Σάββατο 27 Ιουνίου 2015

ΝΔ: Η κυβέρνηση εξυπηρετεί το λόμπι της δραχμής

Για «κρυφή ατζέντα» της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, που εξυπηρετεί «το λόμπι της δραχμής», έκαναν λόγο στελέχη της Νέας Δημοκρατίας στη διάρκεια της έκτακτης συνεδρίασης του άτυπου πολιτικού συμβούλιο του κόμματος, υπό τον Αντώνη Σαμαρά, το πρωί του Σαββάτου.

Επίσημες δηλώσεις δεν έγιναν μετά το τέλος της συνεδρίασης, όμως, όπως μετέδωσε το Mega, θέση των στελεχών του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης είναι ότι «αποκαλύφθηκε η κρυφή ατζέντα της κυβέρνησης», πως σκοπίμως καθυστέρησε η διαπραγμάτευση με τους θεσμούς και πως το πραγματικό ερώτημα στο οποίο καλείται να ψηφίσει ο λαός είναι «ευρώ ή δραχμή».

Λίγες ώρες πριν τη συνεδρίαση του άτυπου πολιτικού συμβούλιο της ΝΔ, ο κ. Σαμαράς είχε υπογραμμίσει την ανάγκη συστράτευσης όλων των δυνάμεων που επιθυμούν την παραμονή της χώρας στην ευρωζώνη.

Ο κ. Σαμαράς χαρακτήρισε τον κ. Τσίπρα «μοιραίο, αδύναμο και ανεύθυνο» και τον κατηγόρησε πως απομονώνει τη χώρα από την Ευρώπη, διχάζει τον Ελληνικό λαό και ρίχνει στις πλάτες του τις ευθύνες που δεν μπορεί να αναλάβει ο ίδιος.

«Η ευρωπαϊκή ταυτότητα είναι κατάκτηση της Ελλάδας. Και η Νέα Δημοκρατία προφανώς τάσσεται με το μέτωπο της Δημοκρατίας και της Ευρώπης. Όχι υπέρ εκείνης ή της άλλης συμφωνίας. Αλλά υπέρ της Ευρωπαϊκής προοπτικής της χώρας. Γιατί κάθε άλλη θέση θα ήταν ολέθρια, κοινωνικά και εθνικά για την Πατρίδα μας» τόνισε ο κ. Σαμαράς.

Ο Αντώνης Σαμαράς ενημερώθηκε για τα σχέδια του πρωθυπουργού από τον υπουργό των Εσωτερικών Ν.Βούτση την ώρα που το Υπουργικό Συμβούλιο βρισκόταν σε εξέλιξη και μιλώντας σε συνεργάτες του δεν έκρυβε την έντονη δυσφορία του για το γεγονός ότι στην κυβέρνηση παίζουν, όπως λένε στη ΝΔ, με το παρόν και το μέλλον της χώρας.

in

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news