facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Σάββατο 20 Ιουνίου 2015

Μητρόπουλος: «Είμαστε πάνω σε μια κλωστή - Θα είναι μια δύσκολη Δευτέρα»

Νέα μηνύματα στο εσωτερικό της κυβέρνησης αλλά και στην κοινωνία για πολύ δύσκολες ημέρες, έστειλε ο αντιπρόεδρος της Βουλής Αλέξης Μητρόπουλος.

Ο κ. Μητρόπουλος ανέφερε ότι το τελεσίγραφο του Τουσκ τορπίλισε τη διαπραγμάτευση σημειώνοντας ότι «Δεν είμαι αισιόδοξος. Δεν θέλουν πολιτική διαπραγμάτευση για αυτό τον λόγο έβαλαν EuroWorking Group και Eurogroup πριν από τη Σύνοδο» είπε χαρακτηριστικά το πρωί του Σαββάτου στον ΣΚΑΪ.

«Είμαστε πάνω σε μια κλωστή. Εάν δεν υποχωρήσουν οι Θεσμοί σημαίνει ότι περιμένουν την υποταγή του Τσίπρα. Θα είναι μια δύσκολη Δευτέρα» είπε ο Αλέξης Μητρόπουλος για να συμπληρώσει «Εύχομαι για όσο το δυνατόν λιγότερο επώδυνη συμφωνία, εφόσον δεν μπορούμε να διαχειριστούμε τη ρήξη ως πολιτική δύναμη και κοινωνία. Λύση την οποία επιδίωκε ο Τσίπρας δυστυχώς δεν τη βλέπω».

Άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο εκλογών ή δημοψηφίσματος τονίζοντας ότι «Η διαπραγμάτευση δεν απέδωσε αυτά που περίμενε ο ελληνικός λαός. Στη φαρέτρα του πρωθυπουργού οι εκλογές και το δημοψήφισμα».

Αναφορικά με τους 49 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που τάσσονται υπέρ της πρότασης της Ζωής Κωνσταντοπούλου για διαγραφή χρέους σημείωσε ότι «Απαιτούνται πολύ λεπτοί χειρισμοί από την κυβέρνηση. Είναι αντίφαση να ζητάς να σου διαγράψουν το χρέος το οποίο δεν αναγνωρίζεις».

Άφησε, τέλος και αιχμές προς τη μεριά του ΣΥΡΙΖΑ, καθώς, με αφορμή το σημερινό πρωτοσέλιδο της «Αυγής» δήλωσε «Υπερβάλουν ορισμένοι ως προς τις συνέπειες που θα έχει ένα Grexit για την Ευρώπη. Είμαι από αυτούς που πιστεύουν ότι μπορούν να διαχειριστούν καλύτερα αυτή την περίπτωση απ' ότι στο παρελθόν».

zougla

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news