facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Δευτέρα 29 Ιουνίου 2015

Παππάς: Λάθος να συνδέεται το δημοψήφισμα με την Ελλάδα στο ευρώ - ΒΙΝΤΕΟ

Είναι ολέθριο λάθος να συνδέεται το δημοψήφισμα με την παραμονή της Ελλάδας στο ευρώ, δήλωσε ο Ν. Παππάς στο Mega, προσθέτοντας ότι η κυβέρνηση είναι έτοιμη να ξεκινήσει εκ νέου τις διαπραγματεύσεις με τους εταίρους.
Τόνισε όμως ότι το δημοψήφισμα θα γίνει.
Ο ίδιος ανέφερε ότι οι τράπεζες θα ανοίξουν την Τρίτη 7 Ιουλίου. Το κλείσιμο των τραπεζών ήταν ο μοναδικός τρόπος να εξασφαλιστεί η φερεγγυότητά τους, υπογράμμισε.
Ανέφερε ότι η κυβέρνηση κατέθεσε νέο αίτημα για παράταση του προγράμματος κατά ένα μήνα. Επεσήμανε πως αν η κυβέρνηση είχε προχωρήσει νωρίτερα σε δημοψήφισμα θα δεχόταν κριτική ότι δεν εξάντλησε τα περιθώρια των διαπραγματεύσεων.
Παρατήρησε ότι ακραίοι κύκλοι από το εξωτερικό θέτουν σε κίνδυνο το κοινό νόμισμα.
Ο υπουργός Επικρατείας σημείωσε ότι για τις εργασιακές σχέσεις ζητήθηκε από την Ελλάδα να μην υπάρξει καμία νομοθέτηση πριν το 2016 και χωρίς να υπάρξει νωρίτερα διαβούλευση με τους θεσμούς.
Οσο περνούν οι μέρες θα πληθαίνουν οι φωνές που θα ζητούν μια λύση, εκτίμησε.
Διανύσαμε με διαστημική απόφαση το διάστημα από τη Δευτέρα ως την Πέμπτη στο οποίο από την ελληνική πρόταση που ήταν «καλή βάση συζήτησης» έως την Πέμπτη που μας τέθηκε ένα κείμενο ως τελεσίγραφο, είπε.
Αν ο λαός την Κυριακή πει «ναι» τότε θα αποδεχθεί ένα μνημόνιο σκληρότερο από τα προηγούμενα.
Ο ίδιος άφησε να διαφανεί πως η κυβέρνηση θα παραιτηθεί αν υπερισχύσει το «ναι». «Ο υποφαινόμενος και η κυβέρνηση δεν εξελέγησαν για να εφαρμόσουν μνημόνια», ανέφερε χαρακτηριστικά.

euro2day

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news