facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Δευτέρα 15 Ιουνίου 2015

Η Φώφη Γεννηματά, νέα πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ - Τι δήλωσε

Από τον πρώτο γύρο εξελέγη νέα πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ η Φώφη Γεννηματά. Μετά από την εκλογική αναμέτρηση της Κυριακής στην οποία συμμετείχαν περίπου 50.000 μέλη του κόμματος η Φώφη Γεννηματά εξελέγη η πέμπτη πρόεδρος του κόμματος που ίδρυσε το 1974 ο Ανδρέας Παπανδρέου.

Είναι η πρώτη γυναίκα στο τιμόνι του ΠΑΣΟΚ.

Τη δέσμευση για ανασυγκρότηση της προοδευτικής παράταξης ανέλαβε η Φώφη Γεννηματά σε δηλώσεις της όταν επιβεβαιώθηκε η εκλογή της στην ηγεσία του ΠΑΣΟΚ.

Η κ. Γεννηματά ευχαρίστησε τους χιλιάδες πολίτες που με τη συμμετοχή τους έδωσαν καθαρή εντολή για μια νέα αρχή, καθώς και τον Ευάγγελο Βενιζέλο για την προσφορά του στην χώρα και την παράταξη και τους συνυποψήφιούς της Ανδρέα Λοβέρδο και Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλο.

Ο Ευάγγελος Βενιζέλος θα συναντηθεί στις 12.30 το μεσημέρι θα συναντηθεί με τη Φώφη Γεννηματά παρουσία του Ανδρέα Λοβέρδου και του Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου.

«Αναλαμβάνω την ευθύνη της παράταξης με απόλυτη επίγνωση των δυσκολιών. Πιστεύω ότι μπορούμε να γίνουμε ξανά δυνατοί, ξανά υπερήφανοι, να ανανεώσουμε τους δεσμούς μας με την κοινωνία. Ανασυγκροτούμε και αλλάζουμε το ΠΑΣΟΚ. Παίρνουμε πρωτοβουλίες για να ενώσουμε τη δημοκρατική παράταξη. Προχωρούμε με συλλογικότητα και με τις αξίες της σοσιαλδημοκρατίας για μια Ελλάδα με αλληλεγγύη, κοινωνική δικαιοσύνη και ανάπτυξη, με σταθερή την ευρωπαϊκή προοπτική της» τόνισε η πέμπτη στην ιστορία του ΠΑΣΟΚ πρόεδρός του.

Η Φώφη Γεννηματά επεσήμανε την ιστορική ευθύνη ευθύνη από όλους και πρωτίστως του πρωθυπουργού, λέγοντας ότι λογοδοτεί στον ελληνικό λαό και όχι στις συνιστώσες του ΣΥΡΙΖΑ.

«Είναι η ώρα της αλήθειας, της εθνικής ομοψυχίας και ο πρωθυπουργός οφείλει να ενημερώσει τους πολιτικούς αρχηγούς επιτέλους ουσιαστικά και πραγματικά», επεσήμανε.

Την ηγεσία διεκδίκησαν, υπενθυμίζεται, οι Φώφη Γεννηματά, Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος και Ανδρέας Λοβέρδος.

Μόλις επισημοποιήθηκε το αποτέλεσμα ο Ανδρέας Λοβέρδος συνεχάρη τη Φώφη Γεννηματά για τη νίκη της και της ευχήθηκε κάθε επιτυχία στα νέα καθήκοντά της, όπως και τον Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλο για τον μαχητικό αγώνα που έδωσε και τα μηνύματα ανανέωσης που εξέπεμψε.

«Θα είμαι δίπλα στη νέα ηγεσία. Στην πρώτη γραμμή του αγώνα για την αναγέννηση του ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ, στην πρώτη γραμμή της μάχης για τη χώρα και τους πολίτες, την ώρα της μεγάλης δοκιμασίας που περνά η Ελλάδα και ο λαός. Στο νέο κεφάλαιο της ιστορίας του ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ θα είμαι παρών, στην Βουλή και το κόμμα, ως στρατιώτης. Θα είμαι παρών στις μάχες που είναι μπροστά» είπε ο Ανδρέας Λοβέρδος.

Από τη πλευρά του, ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος χαρακτήρισε τη συμμετοχή μήνυμα προοπτικής για την παράταξη, τονίζοντας ειδικότερα ότι η συμμετοχή της νέας γενιάς ξεπέρασε κάθε προσδοκία.

Σημείωσε δε ότι: «Η νέα πολιτική γενιά έδωσε μια μάχη με αρχές, αξιοπρέπεια και πολιτικό περιεχόμενο. Μια μάχη για το μέλλον. Συνεχίζουμε για την ενότητα και την ανασυγκρότηση της μεγάλης Δημοκρατικής Παράταξης», ενώ συνεχάρη τη νέα πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά και τον Ανδρέα Λοβέρδο. «Στην πιο δύσκολη φάση της χώρας θα δώσουμε μαζί την μάχη της ευθύνης» κατέληξε ο κ. Κωνσταντινόπουλος.

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news