facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Σάββατο 20 Ιουνίου 2015

Η ΝΔ καταγγέλλει δημοσκόπηση της Αυγής

Επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ και την εφημερίδα «Αυγή» εξαπολύει η Νέα Δημοκρατία με αφορμή δημοσκόπηση που δημοσιεύεται στο κυριακάτικο φύλλο της εφημερίδας και σύμφωνα με την οποία, όπως καταγγέλεται από τη Συγγρού, «οι δυνάμεις των κομμάτων και οι αναποφάσιστοι αγγίζουν το 120%».

Η Νέα Δημοκρατία στην ανακοίνωσή της κάνει λόγο για «πανικό και φόβο του ΣΥΡΙΖΑ» τονίζοντας ότι «η προπαγάνδα έχει και τα όρια της».

«Αλλά απ’ ότι φαίνεται, η πολύ προπαγάνδα προφανώς οδηγεί στην αποβλάκωση» καταλήγει στη σκληρή ανακοίνωσή της η Νέα Δημοκρατία.

Tο γράφημα της δημοσκόπησης όπως αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα avgi.gr


Αυγή: Λίγη ψυχραιμία δεν βλάπτει
Απαντώντας, η διεύθυνση της «Αυγής», αναφέρει:

«Μετά απο δέκα χρόνια και 145 έρευνες με την ίδια ακριβώς μεθοδολογία, για τις οποίες η Ν.Δ. δεν εξέδωσε ανακοινώσεις, η Συγγρού αισθάνθηκε την ανάγκη τώρα να αμφισβητήσει την έρευνα της Public Issue που δημοσιεύεται στην ΑΥΓΗ. Ενδεχομένως την Ν.Δ. να ενόχλησε η διαφορά 28 μονάδων του ΣΥΡΙΖΑ απο τη Ν.Δ., την οποία καταγράφει η δημοσκόπηση. Η εταιρεία Public Issue ανακοινώνει πάντα "εκτίμηση εκλογικής επιρροής" και όχι "πρόθεση ψήφου". Επιπλέον, αναφέρει και το ποσοστό της αδιευκρίνιστης ψήφου που λαμβάνει υπ όψιν της. Οι φωστήρες της Συγγρού πρόσθεσαν το ποσοστό αυτό, στην εκτίμηση εκλογικής επιρροής και κατέληξαν στο ...119,5%. Λίγη ψυχραιμία δεν βλάπτει».


protothema

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news