facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Κυριακή 14 Ιουνίου 2015

Σαμαράς: Η Ελλάδα απειλείται με επιστροφή στη δραχμή

Με επιστροφή στη δραχμή απειλείται σήμερα η χώρα, δήλωσε ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς, στη διάρκεια κομματικής εκδήλωσης στην Καστοριά, και κατηγόρησε τον Αλέξη Τσίπρα και τον ΣΥΡΙΖΑ ότι «κορόιδεψαν» τον κόσμο, τον «εξαπάτησαν» και «οδήγησαν τη χώρα στη διεθνή απομόνωση».

«Όποιος έχει μέσα του τη θεωρία της δραχμής δεν θα περάσει, γιατί η συντριπτική πλειοψηφία του λαού δεν θέλει έξοδο από το ευρώ», είπε ο κ. Σαμαράς, επισημαίνοντας πως κάποιοι λένε ότι από την αρχή ο ΣΥΡΙΖΑ ήθελε να οδηγήσει σε έξοδο από το ευρώ. Οι εκλογές δεν δίνουν διέξοδο, γιατί δεν τις αντέχει η χώρα, αλλά η ΝΔ δεν τις φοβάται, τόνισε και αναρωτήθηκε: «Τι θα συζητήσουν από τους πολίτες, να αυτοκτονήσουν μαζί τους;».

Ο πρόεδρος της ΝΔ εξέφρασε την εκτίμηση ότι έρχεται ένα αναγκαστικό νέο Μνημόνιο, ένα τρίτο πρόγραμμα λιτότητας, που θα είναι «φοροκαταιγίδα». Κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι έχει προκαλέσει «ασφυξία» στην αγορά και με την «τάχα υπερήφανη» διαπραγμάτευση ο «λογαριασμός του Τσίπρα» για τον ελληνικό λαό είναι 800 εκατομμύρια ευρώ τον μήνα.

Παρατήρησε ότι επικρατούν ανασφάλεια, αβεβαιότητα, αγωνία και σύγχυση και σημείωσε: «Τη μια μέρα καθαρογράφεται η συμφωνία και την άλλη μέρα, σαν κρύο σκοτσέζικο ντους, καμιά συμφωνία. Τη μια γίνεται πολιτική διαπραγμάτευση και την άλλη στα τεχνικά κλιμάκια. Τη μια βγαίνουμε από την κρίση και την άλλη στα ευρωπαϊκά όργανα άρχισαν να συζητούν τη χρεοκοπία της Ελλάδας, λες και το κάνουν για να τρελάνουν τον κόσμο. Από τη μια τα νταούλια της επιτυχίας και από την άλλη ο γκρεμός».

Ο κ. Σαμαράς κάλεσε τον πρωθυπουργό σε εθνική συνεννόηση, «αν θέλει και μπορεί να απαλλαγεί από τις ιδεοληψίες και τα βαρίδια». Για τη ΝΔ είπε ότι εγγυάται την ευρωπαϊκή πορεία της χώρας και την επιστροφή στη σταθερότητα και την ανάπτυξη με σταδιακή μείωση της φορολογίας.

Άσκησε κριτική στην πρόεδρο της Βουλής ζωή Κωνσταντοπούλου, λέγοντας ότι επιχειρεί να επιβάλλει «ασυναρτησίες», ακόμα και για το πώς θα πηγαίνουν οι αστυνομικοί στις τουαλέτες. Αναφέρθηκε επίσης στον αναπληρωτή υπουργό Δημόσιας Τάξης Γιάννη Πανούση και τη δήλωση του ότι συνιστώσες του ΣΥΡΙΖΑ, αναρχικοί και το ποινικό έγκλημα θέλουν να τον ξεκάνουν.

Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news