facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Σάββατο 27 Ιουνίου 2015

Φίλης: Η κυβέρνηση λέει όχι στο τελεσίγραφο - Γεωργιάδης: Αν χάσει πρέπει να παραιτηθεί

«Ο λαός θα πει όχι στα τελεσίγραφα των πιστωτών», ανέφερε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Φίλης προσερχόμενος στο Μέγαρο Μαξίμου αμέσως μετά την εξαγγελία του δημοψηφίσματος από τον πρωθυπουργό.

«Η κυβέρνηση ζητάει να καταψηφιστεί το τελεσίγραφο. Αυτή τη μάχη δίνει και θα είναι μεγάλο το ποσοστό της καταδίκης, όχι μικρό. Και μεγάλη η συμμετοχή. Γιατί οι Έλληνες έχουν στοιχειώδη αυτοσυντήρηση και γνωρίζουμε ότι τώρα πρέπει τώρα να δείξουμε ενότητα, ομοψυχία, αποφασιστικότητα», είπε ο Νίκος Φίλης.

«Σχεδιάζουμε μια πολιτική πρωτοβουλία που θα πετύχει την εβδομάδα αυτή χάρις στην ενότητα τη δημοκρατικό αντίληψη και την κινητοποίηση του ελληνικού λαού. Το υπερόπλο του ελληνικού λαού είναι η δύναμη της θέλησης του, το δημοψήφισμα, είπε ο κ. Φίλης και χαρακτήρισε αναμενόμενη πρωτοβουλία την προκήρυξη διεξαγωγής δημοψηφίσματος μετά τα όσα συνέβησαν χθες και προχθές στις Βρυξέλλες.

Προέβλεψε επίσης ότι «ο λαός θα ψηφίσει με μεγάλα ποσοστά και με μεγάλη συμμετοχή «όχι» στον εκβιασμό των πιστωτών».
Να κάνει η κυβέρνηση δημοψήφισμα με το ερώτημα ευρώ ή δραχμή ανέφερε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης στο Μega, υπογραμμίζοντας πως η κυβέρνηση αν χάσει θα πρέπει να παραιτηθεί.

ethnos

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news