facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Κυριακή 14 Ιουνίου 2015

Κωνσταντοπούλου: Την επόμενη φορά το Athens Pride να περάσει μέσα από τη Βουλή [BINTEO]

Το παρόν στις εκδηλώσεις του Athens pride 2015 έδωσε η Ζωή Κωνσταντοπούλου, η οποία «πήρε θέση» για τα δικαιώματα της LGBT κοινότητας, απευθύνοντας χαιρετισμό στους συμμετέχοντες και λέγοντας πως την επόμενη φορά η πορεία πρέπει να περάσει μέσα από τη Βουλή.

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου, που είναι η πρώτη πρόεδρος της Βουλής που τιμά την εκδήλωση, με εύθυμη διάθεση δήλωσε πως περνά πολύ ωραία. «Είπα να μείνω κάτω ήταν πάρα πολύ ωραία, αλλά νομίζω έχει σημασία η Βουλή να δώσει το παρών και το παρούσα. Ναι στα δικαιώματα, όχι στη ομοφοβία, στην τρανσοφοβία, στην ξενοφοβία και στο ρατσισμό. Στις διακρίσεις κάθε είδους από όπου και αν προέρχονται και όπου και αν εκδηλώνονται», ήταν το μήνυμα της.

Η πρόεδρος της Βουλής ανέφερε ακόμη πως δεν έχουν κερδηθεί όλα τα δικαιώματα: «Πρέπει να γίνει η διαδικασία και για το σύμφωνο συμβίωσης και για τον πολιτικό γάμο και πρέπει να περάσει το μήνυμα ότι κανένας αγώνας δεν είναι χαμένος» δήλωσε.

«Οι αγώνες που δίνονται, αργά ή γρήγορα κερδίζονται» σημείωσε και έκλεισε το σύντομο μήνυμά της εν μέσω χειροκροτημάτων λέγοντας: «Τίποτα να μην διαρρηγνύει τη συνοχή, την αποφασιστικότητα, την αισιοδοξία, το πείσμα όλων μας. Την επόμενη φορά η πορεία πρέπει να περάσει και μέσα από τη βουλή».


tvxs

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news