facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Παρασκευή 22 Μαΐου 2015

Λαγκάρντ: Χρειάζεται πολλή δουλειά για την Ελλάδα, «όχι» πρόχειρο σχέδιo

Υπάρχει ακόμα πολλή δουλειά να γίνει σχετικά με την Ελλάδα δήλωσε από τη Βραζιλία η διευθύντρια του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου Κριστίν Λαγκάρντ, τη στιγμή που οι εταίροι θέτουν ως προαπαιτούμενο για την επίτευξη συμφωνίας την έγκριση του Ταμείου.

Η επικεφαλής του ΔΝΤ τόνισε πως το σχέδιο λύσης για την Ελλάδα δεν μπορεί να είναι «γρήγορο και βρώμικο», στέλνοντας ένα έμμεσο μήνυμα πως δεν είναι δυνατό να γίνει δεκτή μια πρόχειρη λύση που δεν θα τακτοποιεί τις ανησυχίες του Ταμείου.

Νωρίτερα, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γαβριήλ Σακελλαρίδης δήλωσε στον ΣΚΑΪ πως οι συνθήκες είναι «ώριμες» ώστε να υπάρξει συνολική συμφωνία που θα περιλαμβάνει και το ΔΝΤ, «μέσα στο επόμενο 10ήμερο».

Σημείωσε πως η συμφωνία θα περιλαμβάνει όλα τα υπό διαπραγμάτευση ζητήματα, ακόμα και τα «αγκάθια» του ασφαλιστικού και του της εργασιακής νομοθεσίας.

Ειδικά για τα δύσκολα ζητήματα, ο κ. Σακελλαρίδης υπογράμμισε ότι η Ελλάδα έχει θέσει τις κόκκινες γραμμές της και δεν προτίθεται να υποχωρήσει στα αιτήματα του ΔΝΤ, «με τον τρόπο που τίθενται».

skai

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news