facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Τρίτη 19 Μαΐου 2015

Financial Times: Οι ακραίοι αριστεροί του ΣΥΡΙΖΑ ζητούν ρήξη

Έκκληση για ρήξη με τους δανειστές απευθύνει ο «σκληρός πυρήνας» των αριστερών του ΣΥΡΙΖΑ, αναφέρεται σε ρεπορτάζ των Financial Times, οι οποίοι κάνουν λόγο για αντάρτες εντός του κυβερνώντος κόμματος.

«Ο ελιγμός τους σηματοδοτεί για πρώτη φορά, από τη στιγμή που ο ΣΥΡΙΖΑ ανήλθε στην εξουσία, την αντίθεση της σκληροπυρηνικής φατρίας στις κυβερνητικές επιλογές ως προς την οικονομική πολιτική και αυξάνει τις επιλογές της κυβέρνησης ως προς την αναχώρηση από το ευρώ» σημειώνει η εφημερίδα, τονίζοντας ότι ανάμεσα στους αντάρτες είναι ο Γιάννης Μηλιός και άλλα πέντε μέλη του ΣΥΡΙΖΑ.

Ειδική αναφορά κάνει η οικονομική εφημερίδα στο πρόσωπο του Γιάννη Μηλιού για τον οποίo αναφέρει πως πρόκειται για έναν βετεράνο μαρξιστή οικονομολόγο που τάσσεται με σθένος κατά της λιτότητας από τη στιγμή που εκδιώχθηκε από την ηγετική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ.

Σύμφωνα με τους FT, «ακόμη και ηγετικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, όπως η Ζωή Κωνσταντοπούλου, έχουν επικρίνει την κυβέρνηση για τη φαινομενική προθυμία της να συμβιβαστεί, παρά την επιμονή του πρωθυπουργού στις κόκκινες γραμμές».

zougla

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news