facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Πέμπτη 21 Μαΐου 2015

Ευρωκοινοβούλιο: Οι Σοσιαλιστές ανησυχούν για ελληνική χρεοκοπία

«Είμαστε πολύ ανήσυχοι, ο κίνδυνος χρεοκοπίας της Ελλάδας είναι εντελώς συγκεκριμένος» δήλωσε ο πρόεδρος της Σοσιαλιστικής Ομάδας (SPD), Τζιάνι Πιτέλα, κατά τη συνέντευξη Τύπου που έδωσε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

«Εάν δε καταλήξουν σε συμφωνία στην συνάντηση κορυφής στη Ρίγα ώστε να εκταμιευθεί η τελευταία χρηματική δόση, τα πράγματα θα είναι πολύ δύσκολα» σημείωσε και πρόσθεσε ότι «θα πρέπει, επομένως, να υπάρξει συμφωνία ανάμεσα στην Ελλάδα και τους πιστωτές».

«Ο κίνδυνος, όμως, δεν αφορά μόνο στην Ελλάδα, αφορά και την Ευρώπη. Βεβαίως, η Ελλάδα έχει δεσμευθεί να προχωρήσει σε μεταρρυθμίσεις, αλλά και η Ευρώπη, θα πρέπει να υιοθετήσει μία πιο ανοικτή στάση, μία πιο ανοιχτή συμπεριφορά, ώστε να υπάρξει συμφωνία» υπογράμμισε ο επικεφαλής των Σοσιαλιστών.

Ο κ. Πιτέλα είπε ότι την Παρασκευή 22 και το Σάββατο 23 Μαΐου θα βρίσκεται στην Ελλάδα και προτίθεται να συναντήσει τον κ. Τσίπρα. «Η δράση των Σοσιαλιστών αποσκοπεί στη σωτηρία της Ελλάδας και των Ελλήνων πολιτών και δεν έχει σημασία το ποιός κυβερνά την Ελλάδα» κατέληξε ο κ. Πιτέλα.

zougla

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news