facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Πέμπτη 14 Μαΐου 2015

Αήθης επίθεση Ραχήλ Μακρή στους δημοσιογράφους

Για νέα αήθη επίθεση κατά του συνόλου των δημοσιογράφων καταγγέλλει τη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Ραχήλ Μακρή, η ΕΣΗΕΑ, με αφορμή δηλώσεις της σε τηλεοπτική εκπομπή, όπου χαρακτήρισε τους δημοσιογράφους ως «ελεγχόμενους από την προηγούμενη κυβέρνηση» αλλά και από τους επιχειρηματίες.

Στην ανακοίνωση που εξέδωσε χθες το διοικητικό συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ τονίζεται ότι «μετά τις αγωγές και τις μηνύσεις, που οδήγησαν δημοσιογράφους στα αστυνομικά τμήματα, η κυρία Ραχήλ Μακρή προχώρησε σήμερα σε νέα αήθη επίθεση συνολικά κατά του δημοσιογραφικού κόσμου της χώρας, επισημαίνοντας σε τηλεοπτική εκπομπή, πως "όλοι οι δημοσιογράφοι ελέγχονται από την προηγούμενη κυβέρνηση".

Η βουλευτής του ελληνικού κοινοβουλίου, η οποία έχει συνεχή παρουσία στα τηλεοπτικά κανάλια και στα ραδιόφωνα, εξήγησε, μάλιστα, πως όλοι οι δημοσιογράφοι είναι υπάλληλοι και πως αυτό έχει αποδειχτεί γιατί, όπως είπε χαρακτηριστικά, «πληρώνεστε από επιχειρηματίες», αναφέρει η ΕΣΗΕΑ.

Καλεί, επίσης, την κυρία Μακρή να αποδείξει άμεσα τα λεγόμενα της, αλλιώς θα μπορεί να χαρακτηριστεί ως κοινός συκοφάντης. Ο δημοσιογραφικός κλάδος δεν θα ανεχτεί προσβολές και σπίλωση της τιμής του και μάλιστα από μέλη του ελληνικού κοινοβουλίου, τα οποία καλύπτονται πίσω από την ασυλία τους.

Οι δημοσιογράφοι της χώρας θα συνεχίσουν να κάνουν σωστά και ευσυνείδητα τη δουλειά τους και δεν θα δεχθούν ύβρεις και προσβολές που στόχο έχουν να δημιουργήσουν κλίμα τρομοκρατίας», καταλήγει η ανακοίνωση.

Σημειώνεται ότι η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ραχήλ Μακρή είπε σε πρωινή εκπομπή του Σκάι πως «όλοι οι δημοσιογράφοι ελέγχονται από την προηγούμενη κυβέρνηση» και ότι όπως και στη Γερμανία ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε ελέγχει τους δημοσιογράφους έτσι και στην Ελλάδα οι δημοσιογράφοι ελέγχονται από την προηγούμενη κυβέρνηση.

«Ελέγχονται δηλαδή όλοι οι δημοσιογράφοι της χώρας;» αντέδρασε η δημοσιογράφος Άννα Μπουσδούκου.

«Φυσικά ελέγχεστε, είστε υπάλληλοι και το έχετε αποδεχθεί γιατί πληρώνεστε από επιχειρηματίες» συνέχισε η Ραχήλ Μακρή, προσθέτοντας «γιατί θιχτήκατε;».

«Επειδή είστε βουλευτής και πολιτικό πρόσωπο, αν δεν το εννοείτε καλό θα είναι να ανακαλέσετε και να μη βάζετε όλους σε ένα σακί, αυτό που κάνετε είναι ανήθικο, μιλάτε επί προσωπικού», είπε η δημοσιογράφος, με τη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ να προσπαθεί να δικαιολογηθεί επικαλούμενη τους πολίτες «ως εκπρόσωπος των οποίων εκφράζω την άποψη αυτή».

«Μιλήσατε για όλους τους δημοσιογράφους, πώς θέλετε να σας απαντήσει κανείς;» συνέχισε την αντεπίθεση η δημοσιογράφος, με τη Ραχήλ Μακρή να διορθώνει την αρχική τοποθέτησή της παραδεχόμενη ότι υπάρχουν δημοσιογράφοι που κάνουν καλά τη δουλειά τους.

ethnos

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news