facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Σάββατο 9 Μαΐου 2015

Σαμαράς: Να βοηθήσουμε την Ελλάδα να ξεπεράσει την απίστευτη κρίση του ΣΥΡΙΖΑ

Σφοδρή επίθεση εξαπέλυσε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Αντώνης Σαμαράς στην κυβέρνηση για τη διαπραγματευτική της τακτική, κατά την ομιλία του στην προσυνδιάσκεψη του κόμματος στη Ξάνθη με θέμα: «Τοπική Αυτοδιοίκηση στη νέα οικονομική και κοινωνική πραγματικότητα».

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης έκανε λόγο για «αριστερά του τίποτα, που τάζει στους πάντες τα πάντα και έπειτα παίρνει από τους πάντες τα πάντα». «Μέσα σε λίγους μήνες αποκαλύπτονται τα ψεύτικα τα λόγια, τα μεγάλα» είπε ο κ. Σαμαράς, προσθέτωντας πως η κυβέρνηση «επικαλείται τα πάντα για να κοροϊδέψει το λαό».

«Πέφτουν οι μάσκες εκείνων οι οποίοι λέγανε ότι θα ακολουθήσουν φιλοαγροτική πολιτική. Εδώ, βάζουν ξαφνικά, για πρώτη φορά, για αυτούς που έχουν πάνω από 12.000 ευρώ επιδοτήσεις, φορολογία στην αγροτική επιδότηση που δέχεται ο Έλληνας αγρότης από την Ευρωπαϊκή Ένωση», δήλωσε ο πρόεδρος της ΝΔ.

Ο κ. Σαμαράς υποστήριξε πως η κυβέρνηση ισχυρίζεται πως χρειάζεται μέτρα ύψους 14 δισ. ευρώ, «για να πιάσουν χαμηλότερερο στόχο από ό,τι διαπραγματευόμασταν εμείς, όταν ήμασταν κυβέρνηση».

Ο ίδιος πρόσθεσε: «Δεν θα βγάλουμε συμπεράσματα, θα περιμένουμε μέχρι να ολοκληρωθεί η διαπραγμάτευση, αλλά οι διαρροές δεν είναι τυχαίες». Θα πρέπει, σύμφωνα με τον ίδιο, «να βοηθήσουμε την Ελλάδα να ξεπεράσει την κρίση την απίστευτη του ΣΥΡΙΖΑ», ενώ αναφερόμενος στην κυβέρνηση είπε πως: «Δεν τους σώζει ούτε δημοψήφισμα, ούτε εκλογές».

protothema

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news