facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Παρασκευή 8 Μαΐου 2015

Γ. Πανούσης: «Να θυσιαστούν οι εξαγγελίες της Αριστεράς και όχι ο λαός αν υπάρξει αδιέξοδο»

«Να θυσιαστούν οι εξαγγελίες της Αριστεράς και όχι ο λαός σ' ένα ενδεχόμενο αδιέξοδο με τους δανειστές», υποστήριξε ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Γιάννης Πανούσης αναφορικά με τη διαπραγμάτευση με τους εταίρους και το ενδεχόμενο συμφωνίας.

Παράλληλα, όπως ανέφερε στον ρ/σ ΒΗΜΑ «είναι επιλογή μου η απομόνωση στο υπουργικό συμβούλιο, διότι θέλω μόνο να κάνω τη δουλειά μου» και πρόσθεσε ότι «δεν με ενδιαφέρουν οι συσχετισμοί, δεν με ενδιαφέρει να πάω να βγω ξανά βουλευτής, δεν με ενδιαφέρει η πολιτική, δεν με ενδιαφέρουν τα πελατειακά».

Αναφορικά με την πυρκαγιά στα διυλιστήρια, ο κ. Πανούσης σημείωσε ότι έχει γίνει ψύξη όλων των χώρων γύρω από το συγκεκριμένο ατύχημα, όπως έχει εξελιχθεί.

Σχετικά με τους διορισμούς συγγενικών προσώπων υπουργών ανέφερε ότι το γεγονός αυτό δεν τον βρίσκει σύμφωνο, επισημαίνοντας μάλιστα ότι «έχω τρία παιδιά χωρίς δουλειά και δεν υπάρχει καμία περίπτωση να τα βάλω σε δουλειές μέσω του πολιτικού συστήματος».

«Το μοντέλο της Παιδείας δεν μπορεί να σε πηγαίνει πριν από το ’80» ανέφερε τέλος για τις παρεμβάσεις του υπουργού Παιδείας, υποστηρίζοντας ότι η αριστεία είναι ένα αναγκαίο ιδεώδες για να προχωρήσει μια Πολιτεία.

zougla

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news