facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Παρασκευή 8 Μαΐου 2015

Βρυξέλλες: Είμαστε μακριά από την τελική συμφωνία

Χαμηλούς τόνους κρατούν στις Βρυξέλλες ενόψει της κρίσιμης συνεδρίασης του Eurogroup της Δευτέρας. «Οι υπουργοί θα καταγράψουν την κατάσταση στη βάση αναφοράς των θεσμών.

Με βάση τα όσα μας μεταφέρονται η οργάνωση και η δομή των συνομιλιών έχει βελτιωθεί πολύ όμως είμαστε αρκετά μακριά από το σημείο που μπορούμε να δούμε στον ορίζοντα μια τελική συμφωνία» είπε κοινοτικός αξιωματούχος ενημερώνοντας τους δημοσιογράφους στις Βρυξέλλες για την πορεία των διαπραγματεύσεων.

Η ίδια πηγή εκτίμησε πως την Δευτέρα δεν θα υπάρξει συμφωνία. «Βεβαίως δεν έχουμε λευκό καπνό γιατί κανένα ντοσιέ δεν έχει κλείσει και κάποια θέματα δεν έχουν ακόμα συζητηθεί. Αν υπάρξει μια κοινή δήλωση, αυτή θα είναι ανώδυνη.

Οι υπουργοί θα καταγράφουν τη δουλειά που έχει γίνει και θα ζητούν παραπάνω δουλειά. Όμως δεν ξέρω καν αν θα υπάρξει. Κανένα από τα ντοσιέ δεν έχει κλείσει, ξέρω ότι το θέμα του ΦΠΑ προχώρησε, αλλά ήταν ώριμο από παλιά και συνίσταται στα πολλά διαφορετικά επίπεδα που υπάρχουν ανά προϊόντα και ανά περιοχή»

real

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news