facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Δευτέρα 4 Μαΐου 2015

ΝΔ προς ΣΥΡΙΖΑ: Να πουν στον κόσμο ότι τους κορόιδεψαν

Σκληρή επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε ο εκπρόσωπος της ΝΔ, Κώστας Καραγκούνης, κατηγορώντας την για «προεκλογικά ψέματα».

«Μετά τους τρεις μήνες έχουν εξαντληθεί όλα τα διαθέσιμα οικονομικά της χώρας και η θέση μας είναι πιο δεινή. Από την πρώτη στιγμή έκαναν λάθος διαπραγμάτευση, δεν πήρανε χρήματα, πήρανε μια παράταση του μνημονίου και η οικονομία ασφυκτιά. Αν δεν υπάρξει μια τελική συμφωνία ή μια πρώτη συμφωνία» είπε στον Alpha 9,89.

«Έχουμε συγκεκριμένες ημερομηνίες που τρέχουν πια και αν παρέλθουν θα μιλάμε για πράγματα που δεν τα έχουμε ζήσει ποτέ στη χώρα. Ακούω πολλά στελέχη να μιλάνε με ευκολία για πιστωτικό γεγονός… Το να φύγεις εκτός του νομίσματος μιλάμε για 80% μείωση του βιοτικού σου επιπέδου, δεν θέλω καν να το συζητάω είναι εκτός ατζέντας» πρόσθεσε.

Αναφερόμενος στις δηλώσεις Λαφαζάνης σχολίασε: «Είπαν ψέματα πριν τις εκλογές, έταξαν πράγματα που δεν μπορούσαν να γίνουν. Καλό είναι να πουν στον κόσμο ότι τους κορόιδεψαν και καλό είναι να κλείσουν μια συμφωνία. Είναι πολύ ειλικρινής ο κ. Λαφαζάνης λέγοντας ότι πρέπει να σηκωθούν να φύγουν».

in

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news