facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Κυριακή 17 Μαΐου 2015

Μπακογιάννη: «Βαθειά νυχτωμένη η Κωνσταντοπούλου αν νομίζει ότι…»

«Η κ. Κωνσταντοπούλου είναι βαθιά νυχτωμένη αν πιστεύει πως μπορεί να δυσφημεί 300 βουλευτές, και να τους εμφανίζει πως προσπαθούν να διασφαλίσουν τους δικούς τους μισθούς», τόνισε σε δηλώσεις της η βουλευτής της ΝΔ, Ντόρα Μπακογιάννη αναφερόμενη στα όσα έχουν ειπωθεί περί απόφασης της κας Ζωής Κωνσταντοπούλου να μην δώσει τα ταμειακά διαθέσιμα της Βουλής των Ελλήνων στην Τράπεζα της Ελλάδος.

Η κα. Μπακογιάννη πρόσθεσε ότι η πρόεδρος του κοινοβουλίου «δεν μπορεί να παίρνει τέτοιες αποφάσεις ερήμην» της Ολομέλειας.

Σχετικά με τη διαπραγμάτευση, η βουλευτής της ΝΔ σημείωσε πως η κόκκινη γραμμή όλων είναι να μην υπάρξει χρεοκοπία.

Έδωσε έμφαση στην ανάγκη να υπάρξει συμφωνία ακόμα κι αν αυτό σημαίνει πως η κυβέρνηση θα χάσει τη δεδηλωμένη στη Βουλή.

«Βλέπω την Ελλάδα να ξύνει τον πάτο του βαρελιού», προσέθεσε.

Εκτίμησε πάντως πως ο Αλέξης Τσίπρας δεν θέλει «να γίνει ο πρωθυπουργός της χρεοκοπίας και των κλειστών τραπεζών», όμως «είναι δική του ευθύνη να διαχειριστεί τις διαφωνίες ή τις εκκλήσεις για ρήξη που υπάρχουν στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ».

Μεταξύ άλλων η κα. Μπακογιάννη δήλωσε ικανοποιημένη με την αλλαγή της διαπραγματευτικής ομάδας και την αντικατάσταση του Γιάνη Βαρουφάκη.

zougla

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news