facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Παρασκευή 8 Μαΐου 2015

Δύο προσαγωγές στις Σέρρες για φραστική επίθεση κατά του Αντ.Σαμαρά

Σοβαρό επεισόδιο σε βάρος του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Αντώνη Σαμαρά σημειώθηκε αργά το απόγευμα της Πέμπτης στο χωριό Πεθελινό των Σερρών όταν μία ομάδα δέκα ατόμων επιτέθηκε φραστικά στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης με αποτέλεσμα να παρέμβουν τα ΜΑΤ και να υπάρξουν και δύο προσαγωγές.

Σύμφωνα με Το Βήμα, ο Αντώνης Σαμαράς βρισκόταν σε περιοδεία στις πληγείσες από τις πλημμύρες περιοχές των Σερρών, συνοδευόμενος από βουλευτές και στελέχη του κόμματός του, όταν ξαφνικά εμφανίστηκε η ομάδα αυτή και άρχισε να εκτοξεύει ύβρεις εναντίον του, κατηγορώντας τον κυρίως για τις επιβαρυντικές αλλαγές στις συντάξεις για τον αγροτών. Ορισμένοι εξ αυτών του φώναζαν γιατί -όπως έλεγαν- τους πέταξε χημικά όταν πήγαν να τον επισκεφτούν στο σπίτι του στην Κηφισιά.

Υπήρξε μεγάλη ένταση και ο αστυνομικός διευθυντής διέταξε τις προσαγωγές. Όταν οι δύο προσαχθέντες μεταφέρθηκαν στην αστυνομική διεύθυνση Σερρών μία βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και μία πολιτευτής με μία ομάδα πολιτών μετέβησαν στην αστυνομική διεύθυνση και ζήτησαν την απελευθέρωση των προσαχθέντων.

Ο κ. Σαμαράς συνέχισε την περιοδεία του και στα υπόλοιπα χωριά του «χτυπημένου» από τις πλημμύρες νομού χωρίς να δώσει σημασία στο επεισόδιο.

Τι λέει η ΝΔ για το περιστατικό

Στημένη προβοκάτσια του ΣΥΡΙΖΑ χαρακτηρίζουν στελέχη της ΝΔ το περιστατικό. Όπως αναφέρει υψηλόβαθμη πηγή του κόμματος, ο πρόεδρος της ΝΔ δέχθηκε επίθεση με ύβρεις από δύο συγκεκριμένα άτομα χθες γύρω στις 20:15, ενώ στον ίδιο χώρο τον περίμεναν περί τα 100 άτομα. Η ίδια πηγή ανέφερε ότι η Αστυνομία απομάκρυνε αυτούς τους δύο ανθρώπους και τους πήγε για εξακρίβωση στοιχείων.

Στη συνέχεια, ο Αντ. Σαμαράς και ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος Κώστας Καραγκούνης επικοινώνησαν με τον αστυνομικό διευθυντή και ξεκαθάρισαν ότι δεν επιθυμούν τη δίωξη αυτών των ανθρώπων και το περιστατικό δεν γράφτηκε στο βιβλίο συμβάντων, ούτε ως προσαγωγή.

Ωστόσο από τη ΝΔ καταγγέλλουν ότι αυτοί οι άνθρωποι παρότι τούς είπαν από την αστυνομία ότι μπορούν να αποχωρήσουν, παρέμειναν στο αστυνομικό τμήμα επί μισάωρο.

Από τη ΝΔ λένε, επίσης, ότι αυτά τα άτομα στη συνέχεια επικοινώνησαν τηλεφωνικά με τον γραμματέα της νομαρχιακής του ΣΥΡΙΖΑ και μια δικηγόρο, η οποία ήταν υποψήφια του κυβερνώντος κόμματος, πρόσωπα τα οποία προσήλθαν στο αστυνομικό τμήμα και έφυγαν λίγο μετά, μαζί με τους ανθρώπους που είχαν εξυβρίσει τον πρόεδρο της ΝΔ.

in

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news