facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Σάββατο 9 Μαΐου 2015

Αποχώρησαν από το συνέδριο της ΚΕΔΕ τα μέλη που πρόσκεινται στον ΣΥΡΙΖΑ

Αποχώρησαν από τις εργασίες του συνεδρίου της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας που πραγματοποιούνται σε κεντρικό ξενοδοχείο στη Σιθωνία της Χαλκιδικής ο επικεφαλής και τα μέλη της «Ριζοσπαστικής Αυτοδιοικητικής Πρωτοβουλίας» (ΣΥΡΙΖΑ) αντιδρώντας στην «πραξικοπηματική ψηφοφορία», όπως τη χαρακτήρισαν, για τη διάθεση των ταμειακών διαθεσίμων «χωρίς την έγκαιρη ενημέρωση των παρατάξεων της μειοψηφίας».

Το μέλος Δ.Σ. της ΚΕΔΕ, δήμαρχος Αιγάλεω και επικεφαλής της παράταξης Δημήτρης Μπίρμπας, κάλεσε «τους συναδέρφους να αποχωρήσουν για να μη νομιμοποιήσουν τις τελικές διαδικασίες του εκφυλισμού» και παράλληλα ανέφερε ότι οι διαδικασίες μετατράπηκαν σε «επικοινωνιακή φιέστα πολλαπλών στοχεύσεων με στόχο την πολιτική επιλογή συντήρησης κλίματος ρήξης με την κυβέρνηση».

Ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ και δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, με αφορμή την αποχώρηση από την αίθουσα, είπε: «Επειδή κάποιοι μίλησαν για πραξικόπημα, το συνέδριο βρίσκεται σε απαρτία και ξεκινά όταν οι περισσότεροι παρόντες από τους απόντες».

zougla

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news