facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Δευτέρα 18 Μαΐου 2015

Ακιντζί: Οι Ελληνοκύπριοι δεν είναι εχθροί αλλά μελλοντικοί συνέταιροι

«Η προσέγγιση δεν είναι να βλέπετε αυτόν που είναι απέναντί σας ως εχθρό, αλλά ως συνέταιρο του μέλλοντος», δήλωσε την Κυριακή ο Τουρκοκύπριος ηγέτης Μουσταφά Ακιντζί, λέγοντας πως «αυτό είναι η δική μας άποψη και είναι πάρα πολύ σημαντικό».

Σημείωσε πως χωρίς να αποξενώνουμε τον άλλον θα ζήσουμε μαζί σε αυτά τα χώματα, θα μοιραστούμε μαζί τα αγαθά αυτού του νησιού και για να δημιουργήσουμε ένα καλύτερο και φωτεινότερο μέλλον για τις μελλοντικές γενιές, «είναι η πιο σημαντική αναγκαιότητα να βλέπουμε από την αρχή τον άλλο ως εταίρο μας».

Αναφερόμενος στις συνομιλίες που άρχισαν, ο κ. Ακιντζί είπε ότι οι προσπάθειές τους είναι για τις νέες γενιές ώστε να μπορέσουν να έχουν ένα ευτυχισμένο μέλλον σε αυτόν τον τόπο, να μοιραστούν την ειρήνη, τα αγαθά και τις ομορφιές αυτού του τόπου.

«Μέσα σε αυτή την αντίληψη πιστεύω ότι το μέλλον μας θα είναι καλύτερο», είπε και με αυτή την αντίληψη, πρόσθεσε, συναντήθηκε δεύτερη φορά με τον Κύπριο Πρόεδρο Αναστασιάδη και άρχισαν και επίσημα οι συνομιλίες.

Σημειώνεται ότι Τουρκοκύπριος ηγέτης, ο οποίος μίλησε σε εκδήλωση στα κατεχόμενα, χαιρέτισε τους παρευρισκόμενους και στα Ελληνικά.

protothema

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news