facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Σάββατο 2 Μαΐου 2015

Σακελλαρίδης: Προέχουν μισθοί και συντάξεις έναντι των δόσεων αν δεν έχουμε συμφωνία

Ξέκαθαρος ότι αν δεν υπάρξει συμφωνία προτεραιότητα για την κυβέρνηση θα αποτελέσουν μισθοί και συντάξεις έναντι της αποπληρωμής των δανειστών εμφανίζεται με δηλώσεις του το Σάββατο ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης.

«Η κυβέρνηση βάζει πάνω από όλα τα συμφέροντα και τα δίκαια του λαού μας. Έχει παρέλθει η εποχή που τα συμφέροντα των δανειστών υπαγόρευαν την πολιτική των ελληνικών κυβερνήσεων» δηλώνει χαρακτηριστικά ο κυβερνητικός εκπρόσωπος μιλώντας στην εφημερίδα «Αγορά».

Όσον αφορά τις κόκκινες γραμμές ο κ. Σακελλαρίδης επιμένει ότι παραμένουν ως έχουν διευκρινίζοντας ότι «οι κόκκινες γραμμές μας δεν συνιστούν μόνο μέτρα κοινωνικής δικαιοσύνης αλλά και αναγκαίες κινήσεις για την έξοδο της οικονομίας από την ύφεση».

Διαβεβαιώνει, επίσης, ότι δεν υπάρχει, ούτε θα υπάρξει, πρόβλημα με την καταβολή μισθών και συντάξεων και πως το τραπεζικό σύστημα παραμένει σταθερό και ασφαλές.

Όσον αφορά το ενδεχόμενο ενός δημοψηφίσματος ο κ. Σακελλαρίδης τονίζει πως «σε περίπτωση που έχουμε ένα αποτέλεσμα έξω από τον χώρο που ορίζει η λαϊκή εντολή, ο λαός θα πρέπει να το κρίνει αδιαμεσολάβητα. Να αποφασίσει δηλαδή αν δέχεται τη συμφωνία. Δεν υπάρχει περίπτωση η κυβέρνηση να κινηθεί ερήμην της λαϊκής βούλησης».

Ο κ. Σακελλαρίδης στηρίζει, τέλος, ανοιχτά τον υπουργό Οικονομικών, Γιάνη Βαρουφάκη, τονίζοντας πως οι επιθέσεις που δέχεται δεν στρέφονται εναντίον του προσώπου του αλλά εναντίον της πολιτικής της κυβέρνησης.

protothema

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news