facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Σάββατο 9 Μαΐου 2015

ΠΑΣΟΚ: Τσίπρας και Βαρουφάκης δουλεύουν τον ελληνικό λαό

Πυρά κατά του Γιάνη Βαρουφάκη, του πρωθυπουργού αλλά και της κυβέρνησης γενικότερα εξαπολύει το ΠΑΣΟΚ, με αφορμή το κείμενο του υπουργού Οικονομικών υπό τον τίτλο «Greece’s recovery: A blueprint», που παρουσιάστηκε από τον ίδιο στους ομολόγους του σε Παρίσι και Ρώμη, καθώς και σε ανώτατους αξιωματούχους στις Βρυξέλλες, κατά τη διάρκεια της ευρωπαϊκής περιοδείας του.

«Η κυβέρνηση εξακολουθεί να μιλά με πολλούς εκπροσώπους και σε πολλές γλώσσες, ενώ υποτίθεται ότι διαπραγματεύεται εντατικά και στοχευμένα υπό μεγάλη πίεση χρόνου», τονίζει σε ανακοίνωσή του το ΠΑΣΟΚ και προθέτει:

«Ποιος δουλεύει ποιον; Ο κ. Βαρουφάκης - που στέλνει το δικό του κείμενο στους ομολόγους του- τον κ. Τσίπρα - που συνομιλεί με τη κα Μέρκελ και εκδίδει κοινές δηλώσεις με τον κ. Γιούγκερ- ή ο κ. Τσίπρας τον κ. Βαρουφάκη που τον αποκλείει από τις κρίσιμες επαφές;

Δυστυχώς η απάντηση είναι πως όλοι μαζί, ο κ. Τσίπρας, ο κ. Βαρουφάκης κοκ, δουλεύουν τον ελληνικό λαό που αγωνιά και θέλει να αρθεί η αβεβαιότητα που υπονομεύει τη χώρα».

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news