facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Πέμπτη 28 Μαΐου 2015

Μαζιώτης: Κατάληψη σε υπουργεία, τράπεζες και Βουλή

Την κοινωνική επανάσταση προτάσσει ως μοναδική λύση ο καταδικασμένος για συμμετοχή στην οργάνωση «Επαναστατικός Αγώνας» Νίκος Μαζιώτης, καλώντας παράλληλα σε μαζικές καταλήψεις υπουργείων, τραπεζών αλλά και της Βουλής σε κείμενό του που δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα Indymedia.

Το μέλος του Επαναστατικού Αγώνα σχολιάζει μεταξύ άλλων τις εν εξελίξει διαπραγματεύσεις τις ελληνική κυβέρνησης δηλώνοντας πως η επικείμενη συμφωνία «επισφραγίζει την εδώ και καιρό προαναγγελθείσα υποχώρηση της κυβέρνησης και θα αποτελέσει την αρχή του τέλους τής ούτως ή άλλως λαβωμένης συναίνεσης και ανοχής αλλά και την αρχή της πολιτικής χρεοκοπίας της, κάτι που θα πρέπει να εκμεταλλευτούμε όσοι πραγματικά επιδιώκουμε την ανατροπή και την επανάσταση».

Από τις φυλακές Δομοκού ο Νίκος Μαζιώτης χαιρετίζει τις πρόσφατες εμπρηστικές επιθέσεις, προτρέποντας σε ένοπλο αγώνα καθώς, σύμφωνα με τον ίδιο, αποτελεί «κομμάτι του κινήματος και μάλιστα εν δυνάμει, είναι αναπόσπαστο τμήμα μιας στρατηγικής που έχει ως στόχο την επαναστατική ανατροπή. Άλλωστε μαζικός ένοπλος αγώνας σημαίνει εμφύλιος ταξικός πόλεμος».

«Επειδή βρισκόμαστε σε μια εποχή σύγχυσης όπου οι λέξεις έχουν χάσει το νόημά τους θα πρέπει να επανακαθορίσουμε και να επανανοηματοδοτήσουμε το τι είναι Επανάσταση. Επανάσταση είναι όταν ένα μεγάλο κομμάτι της κοινωνίας, οι φτωχοί, οι καταπιεσμένοι, οι εργαζόμενοι, η νεολαία ανατρέπει με τη βία και τα όπλα την εξουσία, δηλαδή το κράτος που κατέχει μια κοινωνική μειοψηφία, οι πλούσιοι, οι καπιταλιστές, οι ολιγάρχες και επιβάλλει τη θέλησή του».

» Αυτό συνέβαινε ιστορικά από τότε που δημιουργήθηκαν οι ταξικοί διαχωρισμοί και εμφανίστηκε το κράτος και ξέσπασε η πάλη των τάξεων. Άρα η Επανάσταση ή θα είναι Κοινωνική Επανάσταση ή δεν θα είναι Επανάσταση», αναφέρει ανάμεσα σε άλλα στο κείμενό του ο κατηγορούμενος για απόπειρα ανθρωποκτονίας, παράνομη οπλοφορία, οπλοχρησία και ληστείες με κεκαλυμμένα χαρακτηριστικά.

in

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news