facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Παρασκευή 29 Μαΐου 2015

Βουλή: Δυσαρέσκεια Κακλαμάνη για την ακύρωση των επίκαιρων ερωτήσεων

Τη δυσαρέσκεια του αντιπροέδρου της Βουλής Νικήτα Κακλαμάνη προκάλεσε η ακύρωση, λόγω κωλύματος των αρμόδιων υπουργών, της συζήτησης όλων των επίκαιρων ή απλών ερωτήσεων -δέκα στο σύνολο- που ήταν εγγεγραμμένες στο δελτίο κοινοβουλευτικού ελέγχου της Παρασκευής.

Ο κ. Κακλαμάνης, ο οποίος προήδρευε την ώρα της έναρξης του κοινοβουλευτικού ελέγχου, ανέγνωσε τον κατάλογο των ερωτήσεων, που δεν συζητήθηκαν, κάνοντας και αναφορά στους λόγους που επικαλέστηκαν οι υπουργοί για την αιτιολόγηση της απουσίας τους.

Επτά επίκαιρες ερωτήσεις και δύο αναφορές - ερωτήσεις, που απευθύνονται στον υπουργό Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος και Ενέργειας, ακυρώθηκαν λόγω προγραμματισμένου ταξιδιού του κ. Λαφαζάνη.

Η επίκαιρη ερώτηση που απευθυνόταν προς τον υπουργό Επικρατείας, σχετικά με την προσφυγή στη δικαιοσύνη των τηλεοπτικών σταθμών για τις αποφάσεις του υπουργού Επικρατείας με βάση τις οποίες τους επιβλήθηκαν αναδρομικά τέλη χρήσης συχνοτήτων, διαγράφηκε λόγω συμμετοχής του κ. Παππά στην εν εξελίξει διαπραγμάτευση.

«Θα το κάνω το σχόλιο, όμως. Με ακούει και η πρόεδρος της Βουλής, η οποία ξέρω τι θα κάνει. Τα ταξίδια, δεν προγραμματίζονται λίγες μέρες πριν» είπε ο Νικήτας Κακλαμάνης.

Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news