facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Δευτέρα 4 Μαΐου 2015

Βαλαβάνη: Δεν μπορώ να φανταστώ ότι υπάρχει υπουργός που έβγαλε τα χρήματά του έξω

«Δεν μπορώ να φανταστώ ότι ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα» είπε η κυρία Νάντια Βαλαβάνη αναφορικά με το δημοσίευμα που μιλά για αναπληρωτή υπουργό της κυβέρνησης ο οποίος έβγαλε 80.000 ευρώ στο εξωτερικό τον περασμένο Μάρτιο.

Το θέμα έφερε στην Βουλή ο κ. Βασίλης Κεγκέρογλου ο οποίος μάλιστα είπε ότι «από ότι λέγεται ο αναπληρωτής υπουργός είναι με ένα «Μ» και όχι ένα «Ν»»

«Είναι ένα θέμα που αφορά την κυβέρνησή σας» είπε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και συνέχισε «Υπάρχει ζήτημα με υπουργό σας που φαίνεται να ακολούθησε την πεπατημένη που ακολούθησε και υπουργός της προηγούμενης κυβέρνησης. Δεν ξέρω αν μπορείτε εσείς να δώσετε απαντήσεις ή ο υπουργός με ένα «Μ» ή ο κ. Σακελλαρίδης. Αν ισχύει όμως πρέπει να δοθούν εξηγήσεις αλλιώς να καταγγελθεί η εφημερίδα».

Από την πλευρά της η κα. Βαλαβάνη είπε «εμείς είμαστε στα υπόγεια υπουργείου . Δεν είχα υπόψη μου το δημοσίευμα. Βεβαίως χρειάζεται άμεση απάντηση και δεν μπορώ να φανταστώ ότι ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Αυτοί που πρέπει να το κοιτάξουν θα το κάνουν και θα υπάρξει απάντηση».

protothema

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news