facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Κυριακή 24 Μαΐου 2015

Δραματική η εικόνα των νοσοκομείων - με κλειστά χειρουργεία και χωρίς ... επιδέσμους

Σήμα κινδύνου εκπέμπουν για ακόμη μια φορά τα νοσοκομεία, τα οποία δεν έχουν χρήματα ούτε για βασικά αναλώσιμα, αλλά ούτε και για συντήρηση ιατρικών μηχανημάτων ενώ την ίδια ώρα το προσωπικό συρρικνώνεται δραματικά.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας ΒΗΜΑ, στον Ευαγγελισμό, την ναυαρχίδα του ΕΣΥ, εάν δεν δοθούν χρήματα πριν από το τέλος του τρέχοντος μήνα, για παραγγελία φαρμακευτικών σκευασμάτων, τον Σεπτέμβριο το νοσοκομείο δεν θα έχει τα αναγκαία του φάρμακα.

Στο ΚΑΤ στο Ακτινολογικό τμήμα, από τις 64 οργαανικές θέσεις, είναι καλυμμένες μόνο οι 31. Αξίζει να σημειωθεί, ότι το 2014, πραγματοποιήθηκαν 13.000 αξονικές, 5.700 μαγνητικές τομογραφίες και 290.000 ακτινογραφίες. Αυτή την στιγμή λείπουν 250 νοσηλευτές και 20 φυσικοθεραπευτές.

Στο Ασκληπιείο Βούλας, χειρουργούνται μόνο τα επείγοντα περιστατικά, ενω το Γενικό Κρατικό Νίκαιας είναι χωρίς αγγειοχειρουργό, χωρίς αναλώσιμα και χωρίς λάμπες.

Στο Έλενα Βενιζέλου- το οποίο παραπαίει σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα- λείπουν γιατροί και μέχρι το τέλος του χρόνου, αναμένεται να συνταξιοδοτηθούν 6-7 γιατροί, ενώ υπηρετούν μόνο 7 αναισθησιολόγοι.

onmed

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news