facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Τετάρτη 6 Μαΐου 2015

Βουλευτές της ΝΔ αποχώρησαν από την αίθουσα για τη βροχή τροπολογιών

Το κύμα τροπολογιών που υπήρξε στο νομοσχέδιο του αναπληρωτή υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Γιώργου Κατρούγκαλου, προκάλεσε την σφοδρή αντίδραση της αξιωματικής αντιπολίτευσης που αποχώρησε από την συνεδρίαση καταγγέλλοντας την πρακτική της κυβέρνησης.

Συγκεκριμένα, κατατέθηκαν 57 τροπολογίες εκ των οποίων 8 υπουργικές και 49 βουλευτικές. Από τις τελευταίες έγιναν αποδεκτές οι 16 εκ των οποίων οι 14 προέρχονται από βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και οι 2 από βουλευτές του ΚΚΕ.

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης κατηγόρησε τον κ. Κατρούγκαλο ότι ο κρύβεται πίσω από τις τροπολογίες.

Με μία εξ αυτών να προβλέπει παύση πειθαρχικών διώξεων για δημάρχους, μάλιστα, ο κ. Μητσοτάκης κατήγγειλε ότι πρόκειται για πελάτες του δικηγορικού γραφείου του κ. Κατρούγκαλου, τον οποίο κατηγόρησε ότι βάζει βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ να φέρουν την τροπολογία επειδή δεν τολμά ο ίδιος.

Απαντώντας, ο κ. Κατρούγκαλος αποκάλεσε "υποκριτή" πολιτικό τον κ. Μητσοτάκη, που ανταπέδωσε τα πυρά χαρακτηρίζοντας τον υπουργό "φαύλο" πολιτικό.

zougla

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news