facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Τετάρτη 6 Μαΐου 2015

Δραγασάκης: Η συμφωνία είναι ρεαλιστική

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση του αντιπροέδρου της κυβέρνησης Γιάννη Δραγασάκη και του Συντονιστή της Ομάδας Διαπραγμάτευσης αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτου με τον πρόεδρο της ΕΚΤ Μάριο Ντράγκι. 

Σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές «η συνάντηση έγινε σε καλό κλίμα», η ελληνική πλευρά χαρακτήρισε ρεαλιστικό το στόχο για την επίτευξη συμφωνίας, αρκεί και οι θεσμοί να κινηθούν εποικοδομητικά το επόμενο διάστημα.

Όπως ανακοίνωσε η ΕΚΤ, στη διάρκεια της συνάντησης εξετάστηκε η τρέχουσα κατάσταση της ελληνικής οικονομίας και έγινε επισκόπηση της πορείας των διαπραγματεύσεων που διεξάγονται στις Βρυξέλλες.

Δραγασάκης: Εποικοδομητική η συζήτηση με Ντράγκι

«Είχαμε μια εποικοδομητική συζήτηση με τον Μάριο Ντράγκι. Συζητήσαμε την κατάσταση της ελληνικής οικονομίας και την πρόοδο των διαπραγματεύσεων. Η ελληνική αντιπροσωπεία εξέφρασε στον κ. Ντράγκι την άποψη, ότι η επίτευξη συμφωνίας είναι ρεαλιστικός και ορατός στόχος, υπό την προϋπόθεση ότι όλοι οι θεσμοί θα δράσουν εποικοδομητικά» δήλωσε ο αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης Γιάννης Δραγασάκης αμέσως μετά τη συνάντηση που είχε ο ίδιος και ο αναπληρωτής υπουργός Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων Ευκλείδης Τσακαλώτος με τον πρόεδρο της ΕΚΤ Μάριο Ντράγκι.

Το tweet του αντιπροέδρου της κυβέρνησης μετά τη συνάντηση : Η συμφωνία είναι ρεαλιστική
Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Γιάννης Δραγασάκης για τη συνάντηση με τον πρόεδρο της ΕΚΤ Μάριο Ντράγκι δήλωσε απόψε μέσω του λογαριασμού του στο twitter: 

«Σήμερα είχαμε μία εποικοδομητική συζήτηση με τον Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, Μάριο Ντράγκι. Από την πλευρά μας τονίσαμε ότι η προοπτική της συμφωνίας είναι ρεαλιστική. Προϋπόθεση είναι όλοι οι δρώντες να συμβάλουν δημιουργικά προς την επίτευξή της και να υπάρξει συνεργασία για την αντιμετώπιση του προβλήματος της ρευστότητας».





ΑΠΕ-ΜΠΕ/real

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news