facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Παρασκευή 15 Μαΐου 2015

Κώστας Μπακογιάννης: Η Κωνσταντοπούλου ξέρει κάτι που δεν ξέρουμε και δεν δίνει τα αποθεματικά;

Βέλη κατά του πρωθυπουργού και της προέδρου της Βουλής εξακόντισε ο περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Κώστας Μπακογιάννης με αφορμή την άρνηση της Ζωής Κωνσταντοπούλου να μεταφερθούν τα ταμειακά διαθέσιμα της Βουλής στην Τράπεζα της Ελλάδος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η χθεσινή ένταση μεταξύ του αντιπροέδρου της κυβέρνησης και της προέδρου της Βουλής ξεκίνησε, όταν ο κ. Δραγασάκης κάλεσε την κυρία Κωνσταντοπούλου να καταθέσει τα αποθεματικά της Βουλής στην Κεντρική Τράπεζα της Ελλάδος, κατά τα πρότυπα των δήμων και των περιφερειών. Η κυρία Κωνσταντοπούλου φέρεται να έχει εκφράσει συνολικά τη διαφωνία της επ' αυτού και θεωρείται πολύ δύσκολο να υποκύψει τελικά στην πρόταση του αντιπροέδρου της κυβέρνησης.

Έτσι, ο κ. Μπακογιάννης αναρωτήθηκε εάν η πρόεδρος της Βουλής γνωρίζει κάτι περισσότερο και δεν συναινεί στην πρόταση του πρωθυπουργού και την κάλεσε να ενημερώσει για ποιο λόγο δεν συμφωνεί να συμβάλλει στην εθνική προσπάθεια.

Αναλυτικά, ο κ. Μπακογιάννης έγραψε: «Ο πρωθυπουργός δεσμεύτηκε απέναντί μας πως το μέτρο για τα διαθέσιμα είναι έκτακτο και προσωρινό. Όλοι μας λοιπόν συμφωνήσαμε να συμβάλλουμε στην εθνική προσπάθεια. Η κ. Κωνσταντοπούλου φέρεται να αρνείται. Ξέρει κάτι που εμείς δεν ξέρουμε ή η ίδια δεν πείθεται από τις δεσμεύσεις του πρωθυπουργού; Σε κάθε περίπτωση, ας μας το διευκρινίσει. Και εκείνη και ο πρωθυπουργός. Εκτός και αν όταν λένε "εθνική προσπάθεια" εννοούν να μαζευτούμε να προσπαθήσετε!».

protothema

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news