facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Τετάρτη 6 Μαΐου 2015

Μάρδας: «Το δημοσίευμα βασίζεται σε προφορικές πληροφορίες»

Βουλευτές του ΠΑΣΟΚ θεωρεί ότι κρύβονται πίσω από τα δημοσιεύματα σύμφωνα με τα οποία φέρεται να μετέφερε 80.000 ευρώ σε τράπεζα του Λουξεμβούργου, ο Δημήτρης Μάρδας.

Μέσω ανάρτησής του στο Facebook, ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών επισημαίνει ότι η εφημερίδα "Θεσσαλονίκη" «δεν έχει το παραμικρό γραπτό στοιχείο και βασίσθηκε σε πληροφορίες που δόθηκαν τηλεφωνικά», υπογραμμίζοντας ότι το ζήτημα ήρθε στην επιφάνεια λίγες ημέρες έπειτα από τις «προσωπικές βολές που δέχθηκε από βουλευτές του ΠΑΣΟΚ».

Η ανάρτηση του κ. Μάρδα:

«Πριν δυο ημέρες η Εφημερίδα «Θεσσαλονίκη» φωτογράφιζε κατά πολλούς, το άτομό μου ως εκείνο που μετέφερε μέσω Eurobank 80 χιλιάδες ευρώ, στο Λουξεμβούργο τον Μάρτιο του 2015. Η Bild με ονομάτισε! Όλα τα ανωτέρω θα μπορούσαν να θεωρηθούν (τουλάχιστον) ανακρίβειες, που αποδεικνύονται, εκτός των άλλων γραπτών στοιχείων (κινήσεις λογαριασμών, «πόθεν έσχες» που κατατέθηκε στη Βουλή στις 27/4 με κινήσεις λογαριασμών έως τις 24/4) από μια απλή βεβαίωση της τράπεζας Eurobank. Η τελευταία θα σταλεί σε όλους του Βουλευτές», αναφέρει ο κ. Μάρδας, προσθέτοντας ότι:

«Το εντυπωσιακό σε όλη αυτή την υπόθεση είναι ένα. Η εφημερίδα, απ’ όσο έμαθα δεν έχει το παραμικρό γραπτό στοιχείο για τα ανωτέρω και η όλη «αποκάλυψη» βασίσθηκε σε πληροφορίες που δόθηκαν τηλεφωνικά!!!»

«Οι προσωπικές βολές εναντίον μου, από βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, που πρωτοεκδηλώθηκαν στη Βουλή πρόσφατα και τα όσα διαδραματίσθηκαν αυτήν την εβδομάδα με τα ανύπαρκτα 80 χιλιάδες ευρώ είναι άραγε ασύνδετα;», διερωτάται ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών.

«Τα συμπεράσματα δικά σας!», καταλήγει.



zougla

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news