facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Πέμπτη 21 Μαΐου 2015

Στην αντεπίθεση, με στόχο τα ΜΜΕ, πέρασε η Κωνσταντοπούλου

Mε επίθεση στα μέσα ενημέρωσης που ευνοήθηκαν «οργιωδώς» κατά την μνημονιακή περίοδο απάντησε η Ζωή Κωνσταντοπούλου στην κριτική που δέχτηκε ακόμη και από το εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ για το επεισόδιο που προκάλεσε σε βάρος υψηλόβαθμου αξιωματικού της ΕΛ.ΑΣ έξω από τη Βουλή.

Η κ. Κωνσταντοπούλου έκανε λόγο για παραπληροφόρηση από τα κανάλια, προσθέτοντας ότι αυτό που ζήτησε από τον αξιωματικό είναι να μην εμφανίζεται το κοινοβούλιο εχθρικό στους πολίτες, ακόμη και όταν αυτοί διαμαρτύρονται απέναντι στους υπουργούς.

«Ο τρόπος αντίδρασης της Προέδρου της Βουλής ήταν περισσότερο θυμικός και τηλεοπτικός», δήλωσε πάντως νωρίτερα ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Φίλης.

«Υπήρξε υπέρβαση αρμοδιοτήτων και από τις δυο πλευρές», δήλωσε στον ΣΚΑΪ ο γενικός γραμματέας Συντονισμού του Κυβερνητικού Έργου Χριστόφορος Βερναρδάκης.

Σημείωσε πως η κ. Κωνσταντοπούλου είχε επί της ουσίας δίκιο αλλά η παρέμβασή της έπρεπε να γίνει μέσω του Αναπληρωτή Υπουργού Προστασίας του Πολίτη.

Αποστάσεις από τη στάση της κ. Κωνστατοπούλου πήρε και ο Αντιπρόεδρος της Βουλής, Αλέξης Μητρόπουλος. «Υπήρξε μια υπερβολή από τα ΜΜΕ, αλλά και εμείς πρέπει να προστατεύουμε το θεσμό», δήλωσε στον ΣΚΑΪ.

skai

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news