facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Σάββατο 9 Μαΐου 2015

Ήσυχος: «Στην ΕΛΒΟ υπάρχει προοπτική και μέλλον»

Επίσκεψη στις εγκαταστάσεις της Ελληνικής Βιομηχανίας Οχημάτων (ΕΛΒΟ) πραγματοποίησε ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας Κώστας Ήσυχος και συναντήθηκε με τους εργαζομένους, τους οποίους χαρακτήρισε ως τον «μεγαλύτερο και πολυτιμότερο πλούτο της».

Παράλληλα, χαρακτήρισε σημαντική στιγμή για το υπουργείο την επίσκεψη, διότι -όπως είπε- είναι ανεκτίμητη η συνεισφορά της ΕΛΒΟ στους τομείς των προμηθειών, της τεχνογνωσίας, της τεχνολογίας, του σχεδιασμού και της παραγωγής εξελιγμένων τροχοφόρων όλων των τύπων.

«Ως συνιδιοκτήτες φεύγουμε με την πεποίθηση ότι εδώ υπάρχει προοπτική, υπάρχει μέλλον, υπάρχει ανάπτυξη» πρόσθεσε.

Ο πρόεδρος του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Θεσσαλονίκης (ΕΚΘ) Παναγιώτης Τσαραμπουλίδης ανέφερε ότι η ΕΛΒΟ είναι μια προχωρημένη βιομηχανία με τεράστιες δυνατότητες. Κάλεσε την κυβέρνηση να πάρει γρήγορες αποφάσεις, να ξεκαθαρίσει το ιδιοκτησιακό καθεστώς και πρότεινε την κατάρτιση ενός μακροχρόνιου σχεδιασμού για την ανάπτυξη της ΕΛΒΟ σε βάθος δεκαετίας.

Ο πρόεδρος του σωματείου των εργαζομένων στην ΕΛΒΟ Θεόδωρος Αλιόγκας ζήτησε να σταματήσει το καθεστώς ειδικής εκκαθάρισης της εταιρείας και να περάσει η ιδιοκτησία της στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας.

Σημειώνεται ότι ο αριθμός των εργαζομένων στην ΕΛΒΟ μειώθηκε σημαντικά τα τελευταία χρόνια και σήμερα ανέρχεται σε 340.

zougla

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news