facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Τετάρτη 6 Μαΐου 2015

Καμία υποχώρηση από τις «κόκκινες γραμμές» της κυβέρνησης

Ιδιαίτερη πολιτική βαρύτητα αποκτά η ομόφωνη ανακοίνωση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ, στηρίζοντας τη θέση της κυβέρνησης να μην υποχωρήσει από τις «κόκκινες γραμμές» της.

Οπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση της ΠΓ του κόμματος «οι κόκκινες γραμμές της κυβέρνησης είναι και κόκκινες γραμμές του ελληνικού λαού».

Τα μέλη της ΠΓ του ΣΥΡΙΖΑ τονίζουν ότι «η κυβέρνηση, πιστή στη λαϊκή εντολή της 25ης Γενάρη για κατάργηση της μνημονιακής πολιτικής και της λιτότητας, υπερασπίζεται τα συμφέροντα της χώρας, τη λαϊκή κυριαρχία και τη δημοκρατία. Υπερασπίζεται το αναφαίρετο δικαίωμα ενός λαού να καθορίζει ο ίδιος την τύχη του».

Επισημαίνουν δε ότι από τις 20 Φεβρουαρίου και μετά «οι δανειστές, συνεπικουρούμενοι από μερίδα εγχώριων και ξένων ΜΜΕ, προσπάθησαν να αποδομήσουν τον δύσκολο συμβιβασμό που επιτεύχθηκε και να εκβιάσουν τη νέα κυβέρνηση ώστε να υλοποιήσει αυτά για τα οποία καταψηφίστηκε η κυβέρνηση Σαμαρά».

Στην απόφαση τονίζεται ότι ο ΣΥΡΙΖΑ λέει όχι σε εκβιασμούς για νέα μέτρα λιτότητας που θα εξαθλιώνουν την κοινωνία καθώς και ότι στέκεται στο πλευρό της κυβέρνησης, όπως το ίδιο κάνει και η πλειοψηφία των πολιτών, ανεξαρτήτως κομματικής προέλευσης.

«Θέλουμε τον λαό συμμέτοχο στις εξελίξεις, να δίνει αγώνες και να διεκδικεί τα δικαιώματά του. Θέλουμε τον λαό συμμέτοχο σε αυτά που τον αφορούν, από αυτόν κρίνεται και θα κριθεί το μέλλον αυτού του τόπου» υπογραμμίζει η απόφαση του ΣΥΡΙΖΑ.

ethnos

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news