facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Τετάρτη 6 Μαΐου 2015

Καραγκούνης: Να μας ενημερώσει ο Τσίπρας για το τι έχει διαπραγματευτεί

«Η διαπραγμάτευση έχει πάει πλέον και στο ζήτημα των κυρίων συντάξεων. Εμείς είχαμε βάλει τις κόκκινες γραμμές με το mail Χαρδούβελη. Είχαμε πει για τις επικουρικές, για τη ρήτρα του μηδενικού ελλείμματος "ναι" αλλά σε καμία περίπτωση δεν είχαμε μιλήσει για κύριες συντάξεις και βεβαίως, δεν το συζητάμε, για τους μισθούς».

Τα παραπάνω ανέφερε σε πρωινές του δηλώσεις ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Κώστας Καραγκούνης.
Ο κ. Καραγκούνης διερωτήθη εάν «όσο περνά ο χρόνος βρισκόμαστε σε καλύτερη διαπραγματευτική θέση». «Διότι αν μπαίνει τώρα στο τραπέζι το ζήτημα των κυρίων συντάξεων, φερ' ειπείν, τότε όσο πιεζόμαστε και όσο περνά ο καιρός θα πιεζόμαστε για πολύ χειρότερα πράγματα. Και σίγουρα εφόσον το κενό, το δημοσιονομικό κενό, ανεβαίνει, τα μέτρα θα είναι 10 και 20 φορές χειρότερα από το mail Χαρδούβελη» πρόσθεσε.

Ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, μιλώντας στο Real Fm αναφέρθηκε και στο θέμα της εθνικής συνεννόησης τονίζοντας: «Κανένας δεν θα είχε καμία αντίρρηση, αλλά να υπάρχει ένας κοινός τόπος. Το ζήτημα είναι ποια είναι η διαπραγμάτευση. Να μας ενημερώσει ο κ. Τσίπρας ποια είναι η διαπραγμάτευση που έχει κάνει; Τι έχει αλλάξει το τελευταίο διάστημα;».

Σε ερώτηση εάν ο κ. Σαμαράς έχει ζητήσει ενημέρωση, απάντησε: «Αυτό που πρέπει να γίνει είναι ο κ. Τσίπρας να αναλάβει μία πρωτοβουλία στη Βουλή, να μας ενημερώσει για το πώς πάει η διαπραγμάτευση... Αλλά εδώ έχουμε μία αδιέξοδη πολιτική της κυβέρνησης, η οποία εκπορεύεται από τα ψέματα που έχει πει πριν από τις εκλογές και δεν μπορεί να υλοποιήσει».

zougla

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news