facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Τρίτη 5 Μαΐου 2015

Αρνείται το έμβασμα των 80.000 ευρώ ο υπουργός

Συνέχεια στο δημοσίευμα της εφημερίδας «Θεσσαλονίκη» για τον αναπληρωτή υπουργό που φέρεται να έβγαλε στο εξωτερικό 80.000 ευρώ δίνει σήμερα η «Μακεδονία».

Σύμφωνα με το δημοσίευμα-που αναδημοσιεύει το Πρώτο Θέμα- «στη συνομιλία του με τη "Μ" το κυβερνητικό στέλεχος διέψευσε το δημοσίευμα της "Θ", ζητώντας επιτακτικά να μην αναφερθεί επουδενί το όνομά του.

Περιορίστηκε, ωστόσο, να αναφέρει ότι σε διάστημα πριν να μπει στην κυβέρνηση προέβη σε μεταφορά χρημάτων προς το εξωτερικό, χωρίς όμως να δώσει περισσότερα στοιχεία γι' αυτό.

Συγκεκριμένα, ο αναπληρωτής υπουργός δήλωσε πως "το δημοσίευμα που αναφέρεται σε μεταφορά ποσού 80.000 ευρώ, σε τράπεζα του Λουξεμβούργου, εντός του Μαρτίου, το διαψεύδω τελείως και εάν χρησιμοποιηθεί το όνομά μου θα κινηθώ εναντίον οποιασδήποτε εφημερίδας. Τώρα στέλνω και σχετική διάψευση στο Μαξίμου".

Στο ερώτημα εάν "υπάρχει κάποια ανάλογη τραπεζική συναλλαγή που να αφορά κάποιο άλλο ποσόν, σε διαφορετικό χρόνο;" ο αναπληρωτής υπουργός απάντησε ότι "αυτό είναι μια άλλη υπόθεση. Δεν έχει σχέση με την περίοδο κατά την οποία βρίσκομαι στην κυβέρνηση. Εγώ δούλευα στο Βέλγιο από το 1992...".

Η "Μ" εξακολουθεί να δεσμεύεται από το τραπεζικό απόρρητο από το οποίο δεν την "απελευθέρωσε" ο εν λόγω αναπληρωτής υπουργός προκειμένου να δημοσιοποιήσει τα στοιχεία. Ο λόγος ανήκει, πλέον, στο Μέγαρο Μαξίμου το οποίο εάν πράγματι το επιθυμεί έχει τη δυνατότητα να ελέγξει όλες τις τραπεζικές κινήσεις από την Ελλάδα προς το εξωτερικό του συγκεκριμένου κυβερνητικού στελέχους, καθώς και των συγγενικών προσώπων του», αναφέρει η Μακεδονία.

Σημειώνεται ότι χθες το Μέγαρο Μαξίμου αντέδρασε έντονα τονίζοντας πως «περιμένουμε από την εφημερίδα «Θεσσαλονίκη» στην αυριανή της έκδοση, στην ίδια σελίδα, να αναφέρει το όνομα του Αναπληρωτή Υπουργού, το ποσό και τα στοιχεία του λογαριασμού.

Αν δεν το πράξει τότε θα μιλάμε για πρακτική που ξεπερνάει τα όρια της χυδαίας προβοκάτσιας. Ας το πράξει αυτό για να υπάρξει και η ανάλογη απάντηση».

Παράλληλα ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Β. Κεγκέρογλου ανέφερε πως «από ότι λέγεται ο αναπληρωτής υπουργός είναι με ένα "Μ" και όχι ένα "Ν"». Από την πλευρά της η Ν. Βαλαβάνη δήλωσε ότι δεν πιστεύει πως το δημοσίευμα ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.

euro2day

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news