facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Παρασκευή 3 Απριλίου 2015

ΕΕ: Οργανώνουν καμπάνια κατά του Grexit μόλις... κηρυχθεί χρεοκοπία!

Κάλεσμα κάνει η Νεολαία Ευρωπαίων Πρασίνων προς τα κόμματα της Ευρώπης ώστε να εμποδίσει την απόφαση της εξόδου από το ευρώ, όταν στις 8 Απριλίου... πτωχεύσει η Ελλάδα και επίσημα. Με επιστολές ζητούν να ενωθούμε κατά του GREXIT, καθώς στις Βρυξέλλες επικρατεί ένα κλίμα ότι δεν θα υπάρξει συμφωνία στις 8 Απριλίου, που σημαίνει επιδείνωση της ρευστότητας.

Ειδικότερα, με email η Νεολαία Ευρωπαίων Πρασίνων καλεί κόμματα και ενώσεις να συμμετάσχουν σε "καμπάνια κατά του GREXIT στις 8 Απριλίου, μόλις κηρυχθεί επίσημα η χρεωκοπία της Ελλάδας".

Χαρακτηριστικά, μία από τις επιστολές αναφέρει :

Αγαπητοί .....

Με αυτό το email σας γράφω για να ζητήσω την υποστήριξή σας. Είμαι ο Εκπρόσωπος Τύπου της Ομοσπονδίας Νέων Ευρωπαίων Πρασίνων και ανησυχούμε πραγματικά για την κατάσταση που βρίσκεται η Ευρωπαϊκή Ένωση. Η δυνατότητα για την Ελλάδα να πτωχεύσει και να εγκαταλείψει την Ευρωζώνη είναι ήδη μια πραγματικότητα, ακόμα και αν κάποιοι λένε ότι η οικονομική βλάβη που θα προκύψει μπορεί να διαχειριστεί αυτό θα δημιουργούσε ένα πολιτικό πραγματικότητα χωρίς προηγούμενο.

Ως εκ τούτου, θα θέλαμε να στείλουμε ένα ισχυρό μήνυμα από πολλές οργανώσεις νεολαίας σχετικά με το μέλλον της Ευρώπης. Θα πρέπει να κρατήσουμε ενωμένη την Ευρώπη!

Σχεδιάζουμε καμπάνια στις 8 Απριλίου το πρωί, λίγο πριν η Ελλάδα θα πρέπει να εξοφλήσει μια άλλη δόση προς το ΔΝΤ, που θα μπορούσε να την οδηγήσει σε αθέτηση των υποχρεώσεων του, ενδεχομένως και αργότερα.

Παρακαλούμε να μας ενημερώσετε το συντομότερο δυνατό, αν ο οργανισμός σας παίρνει μέρος σε αυτό.

protothema

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news