facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Δευτέρα 27 Απριλίου 2015

Bloomberg: Δεν πιέζουν μόνο οι δανειστές-Τώρα και οι Ελληνες θέλουν συμβιβασμό

Σε ανασύνταξη δυνάμεων προχωρά η ελληνική κυβέρνηση μετά τις εξελίξεις των τελευταίων ημερών και την δημοσίευση δημοσκοπήσεων που δείχνουν ότι δεν πιέζουν μόνο οι δανειστές, αλλά πλέον και ο ελληνικός λαός που ζητά να υπάρξει συμβιβασμός ώστε να λυθεί το θέμα χρηματοδότησης της χώρας, αναφέρει το Bloomberg, υπογραμμίζοντας ότι πλησιάζει η ώρα της κρίσης.

Η κοινή γνώμη είναι όλο και λιγότερο ικανοποιημένη από την τακτική της σφοδρής αντιπαράθεσης με τους δανειστές και ξεκαθαρίζει ότι επιθυμεί παραμονή στο ευρώ. Αυτό αποτυπώνεται σε δημοσκοπήσεις που δημοσιεύτηκαν στο σαββατοκύριακο, αυξάνοντας έτσι την πίεση προς την ελληνική κυβέρνηση, να αλλάξει ρότα, γράφει το Bloomberg.

Παρά τις διαβεβαιώσεις από την πλευρά της κυβέρνησης ότι επίκειται συμφωνία, οι δηλώσεις των Ευρωπαίων αξιωματούχων κινούνται σε αντίθετη κατεύθυνση, απηχώντας την απογοήτευση για την έλλειψη συγκεκριμένων προτάσεων. Οι διαπραγματεύσεις έχουν φθάσει πλέον σε ένα πολύ κρίσιμο σημείο, γράφει το Bloomberg το οποίο σε άλλο δημοσίευμα, τονίζει ότι ο χρόνος τελειώνει και η ημέρα της κρίσης πλησιάζει επικίνδυνα, καθώς τα μετρητά στερεύουν και η κυβέρνηση δίνει μάχη για να διασφαλίσει την πληρωμή συντάξεων και μισθών.

ethnos

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news