facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Πέμπτη 9 Απριλίου 2015

Η Ελλάδα παίζει με τη φωτιά υποστηρίζουν οι Γερμανοί «Σοφοί»

Για κίνδυνο ανθρωπιστικής καταστροφής, σε περίπτωση Grexit κάνει λόγο ο πρόεδρος των Γερμανών «Σοφών», ο οποίος ωστόσο καλεί τις ευρωπαϊκές κυβερνήσεις να μην υποχωρήσουν στις απαιτήσεις της ελληνικής κυβέρνησης.

«Οι συνέπειες για τη χώρα θα ήταν τεράστιες, η ελληνική κυβέρνηση παίζει αυτή τη στιγμή πραγματικά με τη φωτιά» υποστηρίζει ο επικεφαλής των Γερμανών «Σοφών» της Οικονομίας Κρίστοφ Σμιντ και κάνει λόγο για κίνδυνο ανθρωπιστικής καταστροφής σε περίπτωση εξόδου της Ελλάδας από την ευρωζώνη.

Σε συνέντευξή του στην «Westdeutsche Allgemeine Zeitung», ο κ. Σμιντ καλεί τις κυβερνήσεις των κρατών της ευρωζώνης να μην υποχωρήσουν στις απαιτήσεις της ελληνικής κυβέρνησης, η οποία, όπως ο ίδιος εκτιμά, θέλει να εγκαταλείψει τον δρόμο των μεταρρυθμίσεων.

Ο Γερμανός οικονομολόγος εκφράζει την άποψη ότι «ο χειρότερος και ο ακριβότερος δρόμος θα ήταν να υποχωρήσουμε στις απαιτήσεις τις Αθήνας προκειμένου να αποτρέψουμε, με κάθε κόστος, το Grexit» και ζητά από τα μέλη του ευρώ να μην το επιτρέψουν.

efsyn

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news