facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Δευτέρα 27 Απριλίου 2015

Λεουτσάκος: Προσωπική μου άποψη τα περί επιστροφής στη δραχμή

Για μια προσωπική άποψη και όχι μια άποψη του ΣΥΡΙΖΑ έκανε λόγο τη Δευτέρα ο Στάθης Λεουτσάκος, αναφερόμενος στο άρθρο του στην ιστοσελίδα iskra.gr αναφορικά για το ενδεχόμενο επιστροφής της χώρας στη δραχμή.

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Παραπολιτικά 90.1 Fm o κ. Λεουτσάκος τόνισε πως η δήλωσή του ότι «δεν είναι συντέλεια του κόσμου η νομισματική αλλαγή» δεν είναι η άποψη του πολιτικού χώρου που παλεύει σήμερα για να βρεθεί μια λύση εντός της Ευρωζώνης.

Όπως ανέφερε, «η κυβέρνηση δίνει μια μάχη, βρίσκεται σε ένα πόλεμο, η επιδίωξή της είναι να βρεθεί λύση εντός Ευρωζώνης» και πρόσθεσε πως «δέχεται εκβιασμούς πιέσεις να υποταχθεί από τους δανειστές και υπό αυτούς τους όρους καταθέτω έναν προβληματισμό ότι υπάρχει ζωή και εκτός Ευρωζώνης και δεν μπορούν κάποιοι να εκβιάζουν τη χώρα και έναν ολόκληρο λαό γύρω από την Ευρωζώνη».

Σύμφωνα με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, πρέπει και οι δανειστές να καταλάβουν ότι μια παραπέρα πίεση και εκβιασμός στην Ελλάδα έχει και αυτή τα όριά της και το κόστος δεν θα είναι μόνο για την χώρα μας μόνο, θα είναι κυρίως για αυτούς.

«Γνωρίζετε ότι υπάρχουν γερμανικά Ινστιτούτα που δηλώνουν ότι εάν οδηγήσουν την Ελλάδα εκτός Ευρωζώνης το κόστος της γερμανικής κυβέρνησης θα είναι πολύ μεγαλύτερο από τη χρηματοδότηση της χώρας», είπε, σημειώνοντας πως η πρώτη επιλογή που υπάρχει είναι να βρεθεί μια επωφελής συμφωνία και για την Ελλάδα και για την Ευρώπη.

protothema

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news